0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Yes Hybrid UnInc DCP 21/22

Meer afbeeldingen
 • Yes Hybrid UnInc DCP

Yes Hybrid UnInc DCP 21/22

549.95 EUR

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 549,95
Inclusief 21% BTW
 • 153
 • 157
 • 161
Select

Snowboard binding -20% korting

Voeg een binding toe voor onze voordelige setprijzen.
Snowboard binding

GRATIS Buff Face Mask met filter

Bescherm jezelf en elkaar met de Buff Filter Tube. De Buff met verwisselbaar filter. Selecteer je gewenste kleur en maat.
Selecteer je GRATIS Buff Filter Tube

SNOWCOUNTRY BOARDBAG MET 50% KORTING

De Snowcountry boardbag is gemaakt van extra sterk en waterdicht materiaal om je board optimaal te beschermen.
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Gratis verzending > €50
 • Gratis Retour

Product Passport

Profiel Camber-Hybrid
Vorm Directional
Flex Medium/Stijf
Stijl
Indicatie van het ideale terrein waarin dit board het beste presteert
Freeride, Powder

Snel overzicht

De Yes Hybrid licht aangepast aan de wensen van DCP (David Carrier Porcheron), ligt ergens tussen de Yes 420 en de Yes Pick Your Line. Een topsheet gebasseerd op de Costaricaanse kust waar DCP graag te vinden is. De Hybrid UnInc. DCP heeft een stijvere tail dan de normale Hybrid, zodat hij nog beter zijn lijn houdt tijdens agressieve carves. Dit board is iets breder dan een standaard freeride board, maar iets smaller dan een echt poederboard. Ben je opzoek naar één board voor alle condities buiten de piste, dan is de Hybrid een goede keus. De Hybrid zet een nieuwe standaard!

About the graphic: The Hybrid_UnInc_DCP is a reflection of David’s nomadic way of life, it evokes his love for the ocean and nature. It also shows how surfing has had a major influence on David’s way of snowboarding.

About the board: The Hybrid_UnInc_DCP is the Hybrid with a stiffer tail and a more aggressive profile to hold the board better when going fast down the line.

Details

PROFILE

 • Directional CamRock
  Een hybride rocker / camber met een vleugje rocker in de tip meer dan in de tail, en camber tussen de bindingen. De rocker in de neus verzorgt meer drijfvermogen en wendbaarheid in de poedersneeuw terwijl de camber zorgt voor grip en een goede respons.


CORE

 • Poplar/Bamboo/Paulownia
  Deze kern is eigenlijk een upgrade van de reguliere fulle popular kern. Paulownia reduceert gewicht en bamboo geeft het board extra stijfheid. Het eind resultaat is een all-mountain high performance kern met veel pop en controle.


REINFORCEMENTS

 • Triax
  Een snowboard heeft vaak twee lagen glasvezel. Een onder en bovenlaag. Beide lagen in dit board zijn gemaakt van 3-dimensionale glasvezel in een hoek van 45 graden. 3-dimensionaal glasvezel geeft een goede torsiestijfheid. Dit zorgt voor stabiliteit en respons en wordt vaak gebruikt in boards voor de meer ervaren rijder.


BASE

 • Sintered True base
  Gesintered belag wordt gemaakt van korrels grof poeder die geperst worden tot ze een vaste stof vormen. Echt gesinterd belag is harder en duurder dan geëxtrudeerd belag. Het kan dan ook sneller zijn voor degene die agressief en snel rijden, mits het belag naar omstandigheden wordt gewaxt.


SIDEWALL & EDGES

 • Tapered Underbites
  Tapered Underbite is erop gericht het board meer drijfvermogen en kantengrip te geven. Vanaf te tip gezien valt de staalkant ter hoogte van de inserts trapsgewijs naar binnen. Hierdoor krijg je een tapered shape, wat het drijfvermogen ten goede komt. Door de golving in de staalkant, creëer je grip. Doordat de radius naar de tail toe korter wordt kun je je bochten verassend krachtig uitsturen.


OTHERS

 • Forever Flex
  Forever Flex is het 'breken' van het board. Door voor gebruik het board te buigen is het net alsof je het board al een aantal dagen flink gereden hebt. Hierdoor zal de flex van het board in jouw handen stabiel blijven en door gebruik minder veranderen.

Yes Hybrid UnInc DCP 21/22 Sizechart
Size (cm) 153 157
Effective Edge (mm) 1161 1195
Tip Width (mm) 310 316
Waist Width (mm) 260 264
Tail Width (mm) 302 308
Sidecut Radius (m) 7.4 ​/ 6.4 ​/ 5.4 7.6 ​/ 6.6 ​/ 5.6
Stance Setback (in) 4 4
Stance Range (in) 21.4 - 24.6 21.4 - 24.6
Rider Weight (lbs) 140 - 190 150 - 190
Width Regular Regular

voorraad informatie
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media