0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Yes 420 UnInc JPS 21/22

Meer afbeeldingen
 • Yes 420 UnInc JPS

Yes 420 UnInc JPS 21/22

499.95 EUR

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 499,95
Inclusief 21% BTW
 • 141
 • 145
 • 148
 • 152
Select

Snowboard binding -20% korting

Voeg een binding toe voor onze voordelige setprijzen.
Snowboard binding

GRATIS Buff Face Mask met filter

Bescherm jezelf en elkaar met de Buff Filter Tube. De Buff met verwisselbaar filter. Selecteer je gewenste kleur en maat.
Selecteer je GRATIS Buff Filter Tube

SNOWCOUNTRY BOARDBAG MET 50% KORTING

De Snowcountry boardbag is gemaakt van extra sterk en waterdicht materiaal om je board optimaal te beschermen.
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Gratis verzending > €50
 • Gratis Retour

Product Passport

Profiel Camber-Hybrid
Vorm Directional
Flex Medium/Stijf
Stijl
Indicatie van het ideale terrein waarin dit board het beste presteert
Freeride, Powder

Snel overzicht

JP Solberg was er kapot van toen hij hoorde dat de laatste witte neushoorn was gedood. Hij wilde een krachtige boodschap neerzetten over het uitsterven van soorten en koos de Yes 420 als canvas voor zijn protest. Het agressievere flexpatroon en de snap van de Poplar/Paulwonia-kern, de high-speed gesinterde base en 4 mm camber onder de voet brachten dit poeder specifieke all-mountain board tot leven.

About the graphic: The 420_UnInc_JPS is a tribute to the last unicorn, they used to exist, but earlier this year the last white rhinoceros was killed by poachers. JP wanted to expose those who think killing wild animal is a game.

About the board: The 420_UnInc_JPS is the 420 with the technology of the Pro20, it’s stiffer to hold speed and has triax fiber for better torsion.

Details

PROFILE

 • Blended Rocker
  Een hybride rocker/camber flex patroon met een beetje meer rocker in de tip dan in de tail en camber tussen de bindingen. De gerockerde tip geeft de neus extra float en hanteerbaarheid in de poeder. De camber zorgt voor grip en een goede response. Met de lichte rocker in de tail wordt de stabiliteit van een traditioneel (camber) board behouden maar, maakt het board ook levendig in de poeder en makkelijk switch te landen.

 • Directional Weird
  Bij poedersneeuw draait het allemaal om drijfvermogen en snelheid. Door het verplaatsen van het oppervlakte naar de breedte ipv de lengte krijg je een korter board dat veel wendbaarder is. Daarnaast hebben deze boards een kleine taper waardoor je nog meer drijfvermogen krijgt zonder de stabiliteit van de tail te verliezen in harder terrein.


CORE

 • Poplar/Bamboo/Paulownia
  Deze kern is eigenlijk een upgrade van de reguliere fulle popular kern. Paulownia reduceert gewicht en bamboo geeft het board extra stijfheid. Het eind resultaat is een all-mountain high performance kern met veel pop en controle.


REINFORCEMENTS

 • Triax
  Een snowboard heeft vaak twee lagen glasvezel. Een onder en bovenlaag. Beide lagen in dit board zijn gemaakt van 3-dimensionale glasvezel in een hoek van 45 graden. 3-dimensionaal glasvezel geeft een goede torsiestijfheid. Dit zorgt voor stabiliteit en respons en wordt vaak gebruikt in boards voor de meer ervaren rijder.


BASE

 • Sintered True base
  Gesintered belag wordt gemaakt van korrels grof poeder die geperst worden tot ze een vaste stof vormen. Echt gesinterd belag is harder en duurder dan geëxtrudeerd belag. Het kan dan ook sneller zijn voor degene die agressief en snel rijden, mits het belag naar omstandigheden wordt gewaxt.


SIDEWALL & EDGES

 • Radial Radius
  Dit board heeft een en dezelfde radius over de gehele lengte. Dit geeft een voorspelbaar gevoel in je bochten, maar beperkt mogelijke variaties.


OTHERS

 • Forever Flex
  Forever Flex is het 'breken' van het board. Door voor gebruik het board te buigen is het net alsof je het board al een aantal dagen flink gereden hebt. Hierdoor zal de flex van het board in jouw handen stabiel blijven en door gebruik minder veranderen.

Yes 420 UnInc JPS 21/22 Sizechart
Size (cm) 148 152
Effective Edge (mm) 1051 1075
Tip Width (mm) 338 340
Waist Width (mm) 286 286
Tail Width (mm) 322 321
Sidecut Radius (m) 5.9 6.1
Stance Setback (mm) 150 150
Stance Range (in) 19.4 - 22.6 20.9 - 24.1
Rider Weight (lbs) 110 - 160 150 - 200
Width Regular Regular

voorraad informatie
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media