0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

 

Snowsports Adviser Snowboard

Wil jij een techbedrijf en ook nog eens de grootste ski- en snowboardwinkel van Nederland toevoegen aan je cv?

 
< Alle vacatures

Toffe bijbaan: doe ervaring op als adviseur bij Snowcountry

Ben jij een snowboarder (m/v) en op zoek naar een bijbaan voor de zaterdag, die je goed kunt combineren met bijvoorbeeld je studie of ander werk? Of zie jij jezelf als adviseur of categorymanager werken en wil je nu alvast een goede basis leggen? Volg dan een interne opleiding en wordt gearfreak bij Snowcountry! Passie en werk combineren, de beste deals op de vetste gear, ervaring op doen en ook nog eens goede bijverdiensten! What more could you ask for? Wij zijn opzoek naar 6-8 gearfreaks! Check snel of jij past in ons plaatje!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als ski, snowboard, safety, protectie of outerwear adviseur en helpt klanten aan de juiste producten. Snowcountry heeft één van de grootste collectie ski’s, snowboards, protectie, lawinesafety en outerwear van Europa. Bij Snowcountry draait het niet om de kunst van verkopen maar om het juiste te kunnen adviseren. Met de juiste vragen en de benodigde opgedane kennis heb je op bijna alle vragen in jouw specialisme een antwoord! No worries als vragen echt té specifiek worden dan verwijs je de klant door naar een specialist op bijvoorbeeld het gebied van toerskiën of splitboarden. Het belangrijkste is dat jij klanten zo goed mogelijk helpt en zo bijdraagt aan een klanttevredenheidscijfer van een 9+.

Hoe ver je gaat komen binnen Snowcountry? Dat ligt aan jouw motivatie en prestaties. Eén ding is zeker: als jij je kwaliteiten laat zien, investeren wij heel graag in jou. Sterker nog wij als Snowcountry investeren gelijk in je, door jou op onze kosten een Snowsports-Adviser-certificaat te laten behalen. Met dit certificaat toon je aan, dat jij voldoende kennis hebt om de Snowcountry klant optimaal te adviseren.

Training

Om een Snowsports Adviser te worden kom je 5-7 dagdelen in september en oktober 2019 training volgen waarin je wordt klaargestoomd voor de ultieme bijbaan. De exacte tijden in deze maanden worden t.z.t. per groep afgestemd. De training wordt gegeven door onze eigen category managers en specialisten uit de branche. Wanneer je de training goed hebt doorstaan nemen we je mee naar Sölden (9-12 November) om veel (heel veel) nieuwe snowboards te testen voor aanvang van het seizoen.

Wil jij:

 • Een uitdagende bijbaan met serieuze verantwoordelijkheden;
 • De beste deal op de mooiste gear;
 • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in de on- en offline wereld;
 • Een interne training en 3-daagse test in Sölden op onze kosten;
 • De ultieme kans om een toonaangevende werkgever als Snowcountry aan jouw cv toe te voegen.

Ben jij:

 • gepassioneerd door sneeuw en bergen!
 • Minimaal 80% van de zaterdagen in de winter (november 2019 – april 2020) beschikbaar;
 • 100% aanwezig bij de interne trainingen en het testweekend in Sölden;
 • communicatief vaardig;
 • een snowboarddocent(e) of ben je een (Ski-Snowboardbum) geweest dan is dit zeker een pré;
 • geen skiër of snowboarder dan is werken bij ons geen optie (sorry).

Laten we kennismaken:

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die Snowcountry wil versterken als Snowsports-Adviser en zo het verschil maken voor jezelf en de wintersporter? Wil jij een techbedrijf en ook nog eens de grootste ski- en snowboardwinkel van Nederland toevoegen aan je cv? Wacht dan niet en laat ons in een korte motivatie weten waarom jij geschikt bent! Je bericht mag je versturen naar dennis@snowcountry.nl of bel 085-7500160

 
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media