Laden...

Thermarest Trail Lite

12%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 87,96 Normale prijs € 99,95
Inclusief BTW
Product Passport
R-waarde 3.0 - 3.9

Snel overzicht

De Trail Lite combineert uitstekend comfort, waarde en draagbaarheid en is de perfecte metgezel voor je volgende backpack- of kampeeravontuur. Het gestanste premium schuim is licht en draagbaar, terwijl het nog steeds essentiële warmte levert in het kamp. De 3,8 cm dikke slaapmat heeft een R-waarde van 3,2 voor drie seizoenen comfort. Het veelzijdige zelfopblazende matje is voorzien van het hoogwaardige WingLock-ventiel, dat dankzij een grotere opening en eenrichtingsopblazing een driemaal grotere luchtstroom heeft dan het klassieke ventiel. Zoals alle Therm-a-Rest kussens wordt de Trail Lite op de markt gemaakt om de kwaliteit te waarborgen en de impact op het milieu te minimaliseren. De mat wordt geleverd met een compacte opbergzak.

Details

  • Versatile: Light and compact enough for backpacking without sacrificing the comfort you desire.
  • Lightweight Die Cut Foam: Boosts warmth and still compresses down when packing, allowing you to save room for other gear and essentials.
  • Easy To Use: Foam core self-inflates and rolls up small for easy packing.
  • Women’s Version: Features added warmth for cold sleepers.
  • WingLock™ Valve: Our intuitive and dependable valve maximizes air flow for easier inflation and quicker deflation. Wings toggle for one-way inflation to save breath.
  • Stuff sack included
Thermarest Trail Lite R L
R-value 3.2 3.2
Thickness (cm) 3.8 3.8
Width (cm) 51 64
Length (cm) 183 196
Weight (grams) 740 990
Inflation type Self inflating
Packed dimensions (cm) 28x20 33x21