Laden...

Spark R&D Blaze TR 21/22

Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Gewicht 1231231
Gewichtsklasse 700gr - 800gr
Ride-interface inbegrepen? Nee
Interface geschikt voor Channel? Ja

Snel overzicht

De Spark R&D Blaze TR is perfecte budget optie voor de splitboarder die opzoek is naar een breed inzetbare binding met een beproefd ontwerp. De binding maakt gebruik van het praktische (maar iets verouderde) pin systeem voor de transitie van touring naar ride interface. De supercomfertabele strap en de mid-stijve highback maken deze binding een echte alleskunner. Die ideale binding voor de beginnende splitboarder die al zijn geld al heeft uitgegeven aan een splitboard.

Details

PERFORMANCE
De Spark R&D Blaze TR is een echte prijsvechter. Laat je niet misleiden door zijn scherpe prijs, dit is nog steeds een uitstekende binding. De Blaze TR is uitgerust met een mid-stijve Rip N’Flip Highback voor all-mountain gebruik De CNC baseplate is gedeeltelijk uitgefreesed om gewicht te besparen zonder de duurzaamheid van de binding te beïnvloeden. De LT Touring brackets zijn eenvoudig en onverwoestbaar en helpen bij een makkelijk montage.

  • Rip ‘N’ Flip Highbacks
  • CNC Baseplate Design
 

COMFORT
De 3D Ankle en Toe straps zijn de meest comfortabele en ondersteunende straps van Spark R&D. Deze straps zijn bij Burton gemaakt naar de wensen van Spark. Ook maakt Spark R&D gebruik van Burton Buckles bij al hun sluitingen.

  • Dual Height Wires
  • Custom Bushings
  • Straps and Buckles
 

USE
De Blaze TR maakt gebruik van het Pin-Mount Systeem. Dit systeem werkt met een extreem eenvoudige roestvrij stalen pin waarmee de binding word vast gezet op de touring en ride interface. Dit systeem is iets minder stabiel dan het Tesla T1 Systeem, maar wel een stuk goedkoper. Hiermee is de Blaze TR dus de perfecte binding voor de gelegenheids- of de beginnende splitboarder.

  • Pin Mount
 Spark R&D binding size chart
SizeUSEURMondo
Small < 8 < 40 < 25
Medium 8-10.5 40-43.5 25-28
Large 11+ 43.5+ 28+