Laden...

SP Mountain Multientry 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Flex Medium/Stijf
Stijl All-mountain, Freeride, Carve/Boardercross
Geschikt voor Burton Channel Nee
Binding Systeem Rear-Entry

Snel overzicht

Door onder andere de brede strap is de SP Mountain Multientry buitengewoon geschikt voor de backcountry en de poeder. De brede omsluiting zorgt voor een ongekend comfort en controle. Met de Mountain Multientry heb je de keuze of je de klassieke straps gebruikt of het FASTEC systeem waarmee je de highback naar achter klapt om via de achterzijde van de binding erin stapt.

Details

PERFORMANCE

De sLab Baseplate is een stijve lichtgewicht aluminium baseplate met een G-cell impact absorption demping als voetbed.
De BC highback is een mid-stijve highback met een stijve laterale flex, maar valt nog wel makkelijk te torderen. Dit geeft veel bewegingsvrijheid en tegelijkertijd controle bij een hogere belasting.

 

  • Baseplate: sLab Baseplate
  • Highback: BC Highback

COMFORT

De Mountain Ankle Strap is specifiek ontworpen voor de poederrijders. Het extreme oppervlakte van de strap zorgt voor veel controle en comfort.
Het voetbed in de baseplate is uitgerust met een Canted footbed, dit houdt in dat het voetbed enigszins naar binnen staat gekant om ze de knieën in een rustige natuurlijke stand te houden. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en meer comfort.

 

  • Ankle strap: Mountain Ankle strap
  • Toestrap: Performer Toe Strap
  • Footbed: EVA Canted Footbed

USE

Alle SP bindingen maken gebruik van het Fastec systeem. Dit systeem is een achterinstap met een extra sluiting bij de ankle strap. Dit zorgt voor een strakkere omsluiting dan bij een Flow met Fusion strap.
Deze binding is standaard uitgerust met een 4x4 disc en is compatible met alle standaard insert patronen (inclusief de Burton channel).

 

  • Fastec & Multientry system
  • Disc: 4x4 Disc (Burton Channel Compatible)
  • Buckles: EVO Buckle

 

SP binding sizechart
SizeUS UK EUR Mondo 
S 4 - 8 3 - 7 35 - 40 22 - 25.5
M 6 - 10 5 - 9 38 - 43 24 - 27
L 8 - 12 7 - 11 40 - 45 26 - 29
XL 11 - 14 10 - 13 44 - 46.5 28 - 30