Laden...

Smith I/O7 Replacement Lenses 2016

100%

€ 20,70

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

De mooiste lenzen voor je Smith I/O7. Hieronder vind je een beschrijving van alle lenzen.

Details

VLT staat voor Visible Light Transmission en houdt in de hoeveelheid licht welke door de lens je oog bereikt. Een lens voor donkere dagen heeft een hoog percentage tussen de 60-80%. Een lens voor zonnige dagen heeft een laag percentage minder dan 20%. De meest allrounde lenzen vindt je tussen de 20-60%. In ons assortiment vind je lenzen voor alle omstandigheden.


Gold Sol-X Mirror

1) Gold Sol-X Mirror - VLT 7%
Donkerbruine Sol-X basis lens met meerdere gouden spiegellagen beschermen de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden. 


ChromaPop Sun

2) ChromaPop Sun - VLT 9%
Donkergrijze basis lens met meerdere groene spiegellagen beschermen de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden. ChromaPop verscherpt contrast en algemeen zicht.


Blackout

3) Blackout - VLT 10%
Donkergrijs basis tint lens dempt en vermindert schittering, hierdoor krijg je geen vermoeide ogen en of pijnlijke ogen in onbewolkte omstandigheden.


Green Sol-X Mirror

4) Green Sol-X mirror - VLT 12%
Donkerbruine Sol-X basis lens met meerdere groene spiegellagen beschermen de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden. 


Red Sol-X Mirror

5) Red Sol-X mirror - VLT 17%
Donkerbruine Sol-X basis lens met meerdere rode spiegellagen beschermen de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden. 


ChromaPop Everyday

6) ChromaPop Everyday - VLT 25%
Bruin/Oranje basis lens met ChromaPop verscherpt contrast en algemeen zicht. De lens voor dagelijks gebruik. ChromaPop™ filtert het licht op 2 specifieke golflengten. Dit heeft als effect dat de lens een grotere kleurdefinitie heeft en meer kleurecht is, wat weer zorgt voor een ongeëvenaarde helderheid en veel betere details. 


Photochromic Red Sensor

7) Photochromic Red Sensor mirror - VLT 30 - 50 %
De ultieme combinatie tussen Red Sensor (buiten) spiegellens en de allernieuwste revolutionaire Photochromic binnenlens, zorgt voor een lens welke meekleurt in alle verschillende lichtomstandigheden die je op een dag meemaakt.


Platinum

8) Platinum mirror - VLT 30%
Rose tint gebaseerde lens die diepte bij variabele condities met af en toe bewolking verbeterd. De platinum coating zorgt voor betere bescherming tegen scherpe lichtinval. 

 


Ignitor Mirror

9) Ignitor mirror - VLT 35%
De nieuwste universele lens welke is ontworpen om de vermoeidheid van de ogen te verminderen, terwijl het contrast en dieptezicht zijn verbeterd. Een zeer veelzijdige lens welke in bijna alle omstandigheden tot zijn recht komt.


RC36

10) Rose Copper (RC36) - VLT 36%
Rose tint gebaseerde lens die diepte bij variabele condities met af en toe bewolking verbeterd. Dempt en verminderd schittering.


 ChromaPop Storm

11) ChromaPop Storm - VLT 50%
De ChromaPop Storm zorgt ervoor dat je in donkere omstandigheden en in whiteout condities het beste contrast hebt. ChromaPop™ filtert het licht op 2 specifieke golflengten. Dit heeft als effect dat de lens een grotere kleurdefinitie heeft en meer kleurecht is, wat weer zorgt voor een ongeëvenaarde helderheid en veel betere details.


Red Sensor Mirror

12) Red Sensor mirror - VLT 55%
Lichtroze (helder) basis tint (binnen)lens met een multi-layer spiegellens. Maximaliseert kleurdefinitie en verhoogt hierdoor dieptezicht in verschillende lichtomstandigheden. Ideale lens voor donkere, bewolkte en sneeuw dagen. 


Blue Sensor Mirror

13) Blue Sensor mirror - VLT 60%
Lichtroze basis tint (binnen)lens met een multi-layer spiegellens. Maximaliseert kleurdefinitie en verhoogt hierdoor dieptezicht in verschillende lichtomstandigheden. Ideale lens voor donkere, bewolkte en sneeuw dagen. 


Yellow Sensor Mirror

14) Yellow Sensor mirror - VLT 65%
Lichtgele basis tint (binnen)lens met heldere buitenlens. Maximaliseert kleurdefinitie en verhoogt hierdoor dieptezicht in verschillende lichtomstandigheden. Ideale lens voor donkere, bewolkte en sneeuw dagen. 


Clear

15) Clear - VLT 89%
Meest geschikt voor de dagen dat het echt dumpt of in de nacht.