Laden...

Smith I/O MAG XL Replacement Lenses

Tot 30%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 73,00 Normale prijs € 104,95
Tot 30%
Inclusief BTW
Product Passport
Lensvorm Spherical

Snel overzicht

De extra grote sferischevormige lens van de I / O MAG XL zorgt voor een ongeëvenaarde perifere Chromapop-lens die de helderheid verbetert en uw ervaring versterkt. Deze technologie gecombineerd met de verwisselbare lens houdt je de hele dag op de berg, ongeacht de omstandigheden.

Details

VLT staat voor Visible Light Transmission en houdt in de hoeveelheid licht welke door de lens je oog bereikt. Een lens voor donkere dagen heeft een hoog percentage tussen de 60-80%. Een lens voor zonnige dagen heeft een laag percentage minder dan 20%. De meest allrounde lenzen vindt je tussen de 20-60%. In ons assortiment vind je lenzen voor alle omstandigheden.

ChromaPop™ filtert het licht op 2 specifieke golflengten. Dit heeft als effect dat de lens een grotere kleurdefinitie heeft en meer kleurecht is, wat weer zorgt voor een ongeëvenaarde helderheid en veel betere details.

Photochromic past zich automatisch aan naar de hoeveelheid licht en zijn te dragen bij mooi én slecht weer.


1) ChromaPop Sun Green Mirror - VLT 9% - Cat. S3
Donker grijze basis lens met groene spiegelcoating. Beschermt de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden.


2) ChromaPop Sun Black - VLT 12% - Cat. S3
Zwarte basis lens zonder spiegelcoating. Beschermt de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden.


3) ChromaPop Sun Platinum Mirror - VLT 13% - Cat. S3
Donker grijze basis lens met platinum spiegelcoating. Beschermt de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden.


4) ChromaPop Sun Black Gold Mirror - VLT 13% - Cat. S3
Zwarte basis lens met gouden spiegelcoating. Beschermt de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden.


5) ChromaPop Sun Red Mirror - VLT 16% - Cat. S3
Donker grijze basis lens met rode spiegelcoating. Beschermt de ogen tegen schittering en verminderen de vermoeidheid in zonnige omstandigheden.


6) ChromaPop Everyday Green Mirror - VLT 23% - Cat. S2
Rose kleurige basis lens met groene spiegelcoating. Dempt en verminderd schittering. Lens is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende omstandigheden.


7) ChromaPop Everyday Violet Mirror- VLT 23% - Cat. S2
Bruin kleurige basis lens met paarse spiegelcoating. Dempt en verminderd schittering. Lens is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende omstandigheden.


8) ChromaPop Everyday Rose Gold Mirror - VLT 24% - Cat. S2
Rose kleurige basis lens met Rosé kleurig spiegelcoating. Dempt en verminderd schittering. Lens is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende omstandigheden.


9) ChromaPop Everyday Red Mirror - VLT 25% - Cat. S2
Rose kleurige basis lens met rode spiegelcoating. Dempt en verminderd schittering. Lens is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende omstandigheden.


10) ChromaPop Everyday Rose - VLT 36% - Cat. S2
Rose kleurige basis lens zonder spiegelcoating. Dempt en verminderd schittering. Lens is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende omstandigheden.


11) ChromaPop Storm Rose Flash - VLT 50% - Cat. S1
Ontwikkeld om het best mogelijke zicht te hebben als de sneeuw komt en het licht "uitgaat". Optimaliseert het contrast zelfs op de slechtste dagen


12) ChromaPop Storm Blue Sensor Mirror- VLT 55% - Cat. S1
Ontwikkeld om het best mogelijke zicht te hebben als de sneeuw komt en het donkerder wordt. Optimaliseert het contrast zelfs op de slechtste dagen.


13) ChromaPop Storm Yellow Flash - VLT 65% - Cat. S1
Ontwikkeld om het best mogelijke zicht te hebben als de sneeuw komt en het licht "uitgaat". Optimaliseert het contrast zelfs op de slechtste dagen.


14) Clear - VLT 89% 
Meest geschikt voor de dagen dat het echt dumpt of in de nacht.


15) ChromaPop Photochromic Rose Flash - VLT 30-50%  - Cat. S2/S1 
Best geschikt voor dagelijks gebruik. Deze fotochromatische lens past zich automatisch aan naar de hoeveelheid licht en zijn te dragen bij mooi én slecht weer. De Rose Flash is het beste geschikt voor slecht tot half bewolkt weer.


16) ChromaPop Photochromic Red Mirror - VLT 20-40% - Cat. S3/S2
Best geschikt voor dagelijks gebruik. Deze fotochromatische lens past zich automatisch aan naar de hoeveelheid licht en zijn te dragen bij mooi én slecht weer. De Red Mirror is het beste geschikt voor mooie tot bewolkte omstandigheden.