Laden...

Skibinding monteren met Quiver Killer inserts

€ 179,00
Inclusief BTW

Snel overzicht

Eindelijk is het zover. Als enige grote Freeskishop in Europa kunnen wij onze ski's nu monteren met Quiver Killer inserts. Het voordeel hiervan is dat je meerdere ski's kan gebruiken met slechts 1 binding. Zelfs 2 boorpatronen kan monteren, zodat je je ski kan voorzien van bijvoorbeeld een alpine binding (DIN) en kan afwisselen met een tech- of toerbinding. Ook met reizen en voor de portemonnee biedt dit voordelen, aangezien je veel eenvoudiger meer ski's kan meenemen en minder bindingen hoeft aan te schaffen. Let wel: wij monteren enkel Quiver Killer in ski's die bij ons zijn besteld en nieuw zijn.

Details

De trekkracht welke een binding aan kan welke o.bt.v. Quiver Killer inserts is gemonteerd is bijna 2x zo groot als bij een gewone geschroefde binding, tevens zijn de inserts van RVS wat roesten en eventueel aantasten van de kern van de ski voorkomt.

Enkele grote voordelen van Quiver Killer inserts zijn:

Quiver Killer inserts worden gemonteerd in je ski, hierdoor heb je de mogelijkheid om net als een snowboarder je bindingen met behulp van een schroevendraaier te monteren en demonteren net zo vaak als je wilt. 

 

In onze ogen is het aller grootste voordeel van Quiver Killer inserts het monteren van zowel een Alpine binding i.c.m. een Toerbinding. Op een goede poederdag schroef je eenvoudig en snel je Alpine binding op je ski's en als je gaat toeren monteer je je toerbinding. Dit kan je uiteraard toepassen op verschillende ski's.

 

Als je gaat reizen neem je graag een extra paar ski's mee i.c.m. Quiver Killer kan je eenvoudig 3-4 paar ski's meenemen en heb je maar 1 binding nodig.