0 € 0,00
  • De Freeride, Tour en splitboard experts.
  • Altijd > 5000 producten in voorraad
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*.
  • Gratis retouren*
Remove bar
 

Bezoek onze showroom

Openingstijden
Vanaf 1 April tot en met half November is onze showroom gesloten.

Snowcountry Conceptstore

De Snowcountry conceptstore is geen normale winkel zoals je gewend bent. Het is de eerste omnichannel ski- & snowboardstore in Europa waar beleving en ervaring centraal staan. Je kan hier alles voelen, zien en beleven, maar dan ook webstore orders ophalen en laten verzenden. Daarnaast kan je via touchscreens direct informatie en achtergronden opzoeken over de merken, de modellen en nieuwe releases inzien. Natuurlijk staat er ook gewoon een specialist in de winkel die je kan helpen met de vragen die je niet via een touchscreen kunt opvragen. 

Openingstijden

Tot 1 april zijn wij geopend op de volgende tijden:

Donderdag 18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

De laatste openingsdag van de showroom dit winterseizoen was zaterdag 31 maart. Vanaf november 2018 kunt u weer in onze showroom terecht. Uiteraard is onze webshop het hele jaar geopend en zijn wij telefonisch of per e-mail te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Adres en route

Wij zijn te vinden op de Stoutenburgerlaan 17b in Stoutenburg-noord, zo'n 10 minuten van Amersfoort en 5 minuten van knooppunt Hoevelaken (A1-A28). Direct achter het treinstation van Hoevelaken.

Hieronder staat de route naar Snowcountry vanuit Utrecht via de A28. Druk op 'meer opties' om uw eigen route te plannen.