0 € 0,00
  • De Freeride, Tour en splitboard experts.
  • Altijd > 5000 producten in voorraad
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*.
  • Gratis retouren*
Remove bar

 

Bezoek onze showroom

Openingstijden

Donderdag 18:00 - 21:00 en Zaterdag 10:00 - 17:00
Laatste openingsdag van het seizoen: zaterdag 30 maart

Snowcountry Conceptstore

De Snowcountry conceptstore is geen normale winkel zoals je gewend bent. Het is de eerste omnichannel ski- & snowboardstore in Europa waar beleving en ervaring centraal staan. Je kan hier alles voelen, zien en beleven, maar dan ook webstore orders ophalen en laten verzenden. Daarnaast kan je via touchscreens direct informatie en achtergronden opzoeken over de merken, de modellen en nieuwe releases inzien. Natuurlijk staat er ook gewoon een specialist die je kan helpen met de vragen die je niet via een touchscreen kunt opvragen. Alles wat online beschikbaar is is te bekijken in onze showroom.

Openingstijden

Vanaf 10 november 2018 zijn wij geopend op de volgende tijden:

Donderdag 18:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Laatste openingsdag van het seizoen: zaterdag 30 maart 2019

Uiteraard is onze webshop het hele jaar geopend en zijn wij telefonisch of per e-mail te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Showroom Sale 30 maart

Showroom-modellen, test-modellen, overjarige modellen en B-grades tot 70% korting
Op onze laatste showroom dag van het seizoen gaan wij opruimen! Je kunt tijdens deze dag goedkope deals scoren op ski's, snowboards, goggles, safety materiaal en meer. Producten zoals goggles en tassen hebben een winter in de winkel gehangen/gestaan en kunnen daardoor kleine krasjes of beschadigingen hebben. Ski's en snowboards hebben een aantal dagen sneeuw gezien of hebben een, voor de originele klant, verkeerd boorpatroon gekregen. Verder prijzen wij onze overjarige en B-grade modellen die dag nog scherper. De acties zijn alleen in de showroom beschikbaar en komen niet online!
Uiteraard kun je deze dag ook gewoon terecht voor onze normale collectie en advies.

Adres en route

Wij zijn te vinden op de Stoutenburgerlaan 17b in Stoutenburg-noord (Amersfoort) 5 minuten van knooppunt Hoevelaken (A1-A28) en direct achter het treinstation van Hoevelaken. Let op, als je vanaf de A28 komt sturen sommige navigatiesystemen je door het bedrijventerrein de Wieken en vervolgens de Hogeweg op. Halverwege deze weg is deze echter afgesloten met een bussluis. Volg hiervoor in de plaats de Energieweg. Na enkele meters op de Energieweg zal de route correct berekend worden.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media