0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00
 

Bezoek onze showroom

Plan een skischoen afspraak
Openingstijden
Elke donderdag*: 18:00 - 21:00
en elke zaterdag tot 1 April: 10:00 tot 17:00

Snowcountry Conceptstore

De Snowcountry conceptstore is geen normale winkel zoals je gewend bent. Het is de eerste omnichannel ski- & snowboardstore in Europa waar beleving en ervaring centraal staan. Je kan hier alles voelen, zien en beleven, maar dan ook webstore orders ophalen en laten verzenden. Daarnaast kan je via touchscreens direct informatie en achtergronden opzoeken over de merken, de modellen en nieuwe releases inzien. Natuurlijk staat er ook gewoon een specialist die je kan helpen met de vragen die je niet via een touchscreen kunt opvragen. Alles wat online beschikbaar is is te bekijken in onze showroom.

Openingstijden

Van april t/m oktober is onze showroom gesloten. Vanaf zaterdag 16 november 2019 zijn wij weer geopend op de volgende tijden:

Donderdag 18:00 - 21:00 (*gesloten op donderdag 5 & 26 december)
Zaterdag 10:00 - 17:00

Uiteraard is onze webshop het hele jaar geopend en zijn wij telefonisch of per e-mail te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.


Skischoenen die bij je passen

Bij Snowcountry geloven wij dat je skischoenen moet kopen die bij je passen. In onze concept store maken wij gebruik van een 3D scanner. Als de scan van je voeten is gemaakt gaat deze vervolgens door een database waarin alle 3D-modellen van onze schoenfabrikanten zich bevinden. Middels een Algoritme ontwikkelt door Corpus.e krijg je de beste match met de schoenen welke het beste bij jou voeten passen. Door het succes van onze manier en de enorme drukte tijdens de vaste openingstijden hebben wij besloten speciaal voor skischoenen op woensdag, donderdag en vrijdag ook op afspraak te gaan werken. Via onderstaande link kan je zelf je afspraak bij ons inplannen.

Afspraak inplannen

Adres en route

Wij zijn te vinden op de Stoutenburgerlaan 17b in Stoutenburg-noord (Amersfoort) 5 minuten van knooppunt Hoevelaken (A1-A28) en direct achter het treinstation van Hoevelaken. Let op, als je vanaf de A28 komt sturen sommige navigatiesystemen je door het bedrijventerrein de Wieken en vervolgens de Hogeweg op. Halverwege deze weg is deze echter afgesloten met een bussluis. Volg hiervoor in de plaats de Energieweg. Na enkele meters op de Energieweg zal de route correct berekend worden.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media