SUMMER Sale | 10% Extra Korting | Code: SUMMER10
Laden...

Salomon S/Lab Shift 13 MN

34%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 349,00 Normale prijs € 529,00
34%
Inclusief BTW
Product Passport
Ski Binding bereik 6-13
Ski binding type Dynafit/touring
Compatibiliteit skischoenzool Alpine, Grip Walk, Tech only, Touring, WTR
Gebruik Freeride

Snel overzicht

De Salomon S/Lab Shift 13 MN is een hybride freeride skibinding. De efficiëntie van een Tech tour binding wordt gecombineerd met de prestaties van een Alpine freeride binding. Je kunt schakelen tussen de tour- en skimodus met een hendel aan de voorkant. De Tech pinnen klappen uit in de tourmodus, waardoor je efficiënt kunt klimmen. Eenmaal boven kun je de binding overschakelen naar de Alpine modus en genieten van de directe krachtoverbrenging en volledige veiligheidsfunctie van een Alpine binding. Deze combinatie maakt de Shift een veelzijdige binding die je maximale vrijheid geeft en waarmee je zowel kunt genieten van atletisch skiën op de piste als van stevig toeren in de backcountry.

+ Ski en toereigenschappen in perfecte balans.
+ Lichtgewicht voor freeride prestaties.
- Eén loopmodus is een beperking bij veelvuldig toerskiën.

Details

Downhill Performance
Met behulp van een hendel in de voorbak kan je wisselen tussen tour- en ski-stand. In de ski-stand geniet je dezelfde veiligheid en performance als een normale Alpine binding. Dat betekend een voorbak met 47mm aan elastische bewegingsvrijheid in de breedte. De vleugels van de voorbak zorgen voor een directe krachtoverbrenging met de ski. In ski-stand biedt de Shift echte Freeride eigenschappen.

Touring Capability
Klap de hendel in de voorbak om en er komen twee Tech pinnen te voorschijn die in de Tech-inserts van je schoenen grijpen. Daardoor kun je net zo efficiënt touren als met andere Tech-tour bindingen. De Shift is gemakkelijk in gebruik. Zowel het instappen als het verstellen van de stijgstanden gaat erg eenvoudig en snel.

Multi Norm Certification (MNC)
Door de innovatieve voorbak passen alle typen zolen in de Shift. Dat betekend vlakke Alpine zolen, WTR, GripWalk en volledig gerockerde tourzolen. Om te touren heb je uiteraard Tech-inserts in je schoenen nodig. De hoogte is een voudig in te stellen met behulp van een schroef aan de zijkant van de bewegende AFD (Anti Friction Device)

  • Norm: MNC (Multi-Norm Compatible)
  • Safety: TUV Certified
  • Weight: 1700g/pair
  • Adjustment Range: 30mm
  • Brakes Size: 90/100/110/120mm
  • Crampons Waist Width: 100/120mm
  • Climbing Aids: 2° & 10°