Laden...

Salomon QST Lux 92 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Ski Afmetingen 130-92-113
Radius 17m @ 169cm

Snel overzicht

De Salomon QST Lux 92 is een all mountain dames ski die zowel op de piste als naast de piste de uitdaging op zoeken. De QST-lijn is de freeride lijn van Salomon waardoor ook deze all mountain ski lichte freeride trekjes heeft.  De ski houdt van een stevige skiester die genoeg kracht kan zetten om deze ski de baas te zijn.

 

 

Details

Rocker Camber Rocker
De ski is makkelijk te draaien door zowel een omhoogstaande tip als tail. Door de camber onder de voet biedt het midden van de ski grip op hardere sneeuwsoorten. Ski’s met dit profiel worden graag vanuit een wat centralere houding geskied.

Early Tapered Shape
Het breedste punt van de taillering ligt dichter bij het midden waarmee de radius verkort wordt en de ski makkelijker te sturen is.

Woodcore
De kern bestaat uit specifiek geselecteerde houtsoorten die in verschillende samenstellingen tot een solide kern worden gelamineerd. Hierdoor hebben de ontwerpers controle over alle eigenschappen van de ski.

C/FX
Een gecombineerd materiaal van natuurlijke Vlas vezels en Carbon zorgt voor een lichtgewicht oplossing in verbeterde demping en responsiviteit.

Cork Damplifier
Een insert van kurk in de tip van de ski zorgt voor extra demping.

Sidewall Construction
Een kunststof laag die de gelaagde ski constructie aan de zijkant afsluit en stevigheid toevoegt. Ski’s met een Sidewall constructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.