Laden...

Salomon QST 106 22/23

45%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 384,97 Normale prijs € 699,95
45%
Inclusief BTW

Welke lengte ski

Welke skilengte je nodig hebt hangt af van je niveau, gewicht, lengte, type ski en persoonlijke voorkeur. Onderstaande tabel is een richtlijn om de juiste lengte ski te bepalen op basis van type ski en niveau. Voor uitgebreid advies en meer tips verwijzen we je graag naar onze Snowhow

Product Passport
Ski Afmetingen 139-106-126
Radius 19m @ 181cm

Snel overzicht

De nieuwe Salomon QST 106 is een uitstekende freeride ski voor alle omstandigheden. De vernieuwde QST 106 is nog steeds de ski waarop je kunt vertrouwen voor kracht en stabiliteit, maar verbetert de wendbaarheid en flotatie.

Details

Rocker Camber Rocker
De ski is makkelijk te draaien door zowel een omhoogstaande tip als tail. Door de camber onder de voet biedt het midden van de ski grip op hardere sneeuwsoorten. Ski’s met dit profiel worden graag vanuit een wat centralere houding geskied.


Full Poplar Woodcore
Een full Woodcore constructie zorgt voor maximale levendigheid, stabiliteit en ski-to-snow contact terwijl trillingen worden gedempt.


Ti Binding Reinforcement
Een titanal insert van rand tot rand onder de voet, dat door de hele ski loopt, voor maximale kracht en betere kantengrip in harde sneeuw.


C/FX
Een gecombineerd materiaal van natuurlijke Vlas vezels en Carbon zorgt voor een lichtgewicht oplossing in verbeterde demping en responsiviteit.


Cork Damplifier
Een insert van kurk in de tip van de ski zorgt voor extra demping.


Sidewall Construction
Een kunststof laag die de gelaagde ski constructie aan de zijkant afsluit en stevigheid toevoegt. Ski’s met een Sidewall constructie zijn over het algemeen stabieler op snelheid, levendiger en duurzamer.


Technical Details Salomon QST 106
Size 165 173 181 189
Tip width (mm) x x 139 x
Waist width (mm) x x 106 x
Tail width (mm) x x 126 x
Radius - Sidecut (m) x x 19 x
Weight per ski (g) x x 1980 x