Laden...

Rossignol XV Sushi Skins

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

Rossignol skins zijn niets minder dan pre-cut Pomoca stijgvellen. De Pomoca Free Pro is het relatief nieuwe splitboard stijgvel van Pomoca. Doordat dit Hybride stijgvel voor 70% uit Mohair bestaat is het glijvermogen optimaal. Het perfecte stijgvel voor langere tochten over niet al te steil terrein.

Details

  • Mix

De grip en glij laag van een Hybrid Mix stijgvel bestaat uit een combinatie van Mohair en Nylon haren gemixt in een verhouding van 65% Mohair en 35% Nylon. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen duurzaamheid, glij vermogen en grip.

  • Glued

De klassieke plaklaag voor een stijgvel. Verlijming betekend optimaal plakvermogen met de base zolang je de plaklaag goed schoon houd en goed opbergt. Bij verlijmde stijgvellen ontkom je er vaak niet aan dat je deze na enige tijd opnieuw moet uitrusten met een nieuwe lijmlaag.

  • Asymetrical clip

Asymetrisch clips passen in de regel beter op bijzonder splitboards. De asymetrische bevestiging spant beter op asymetrische board-delen zoals bijvoorbeeld bij swallowtail splitboards.

  • Fitting

Het is een verkeerde aanname dat stijgvellen altijd de hele base moeten bedekken. De overgrote meerderheid van grip wordt gecreeerd onder de voet. De uiteinden bij de tip en tail zorgen voor extra weerstand. Een stijgvel dat goed aansluit houd kort voor de tip en tail op en laat hier dus wat belag onbedekt. Dit belag zorgt voor extra glijvermogen tijdens het touren en resulteerd in een efficienter energieverbruik.

  • Trim + Cut to Fit

Dit stijgvel moet zowel in de lengte als in de taille gesneden worden. De tail connector moet ook zelf worden aangebracht.