COVID-19 Update >>

0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Rossignol Sky 7 HD W 18/19

-46%
Meer afbeeldingen
  • Rossignol Sky 7 HD W
  • Rossignol Sky 7 HD W base
  • Rossignol Sky 7 HD W tip
  • Rossignol Sky 7 HD W tail
  • Rossignol Sky 7 HD W rocker profile

Rossignol Sky 7 HD W 18/19

259 EUR

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 259,00

€ 479,95

-46%
Inclusief 21% BTW

Bindingen incl. gratis montage

Voeg een binding toe voor onze voordelige setprijzen. Je skischoen-zoolmaat (mm) kan je in het notitieveld op de afrekenpagina doorgeven. Wij monteren de binding dan op de ski.
Ski binding toevoegen

GRATIS Buff Face Mask met filter

Bescherm jezelf en elkaar met de Buff Filter Tube. De Buff met verwisselbaar filter. Selecteer je gewenste kleur en maat.
Selecteer je GRATIS Buff Filter Tube

Dit product is helaas uitverkocht.

Er is misschien een nieuwe versie van dit product, klik hier om naar een vergelijkbaar product te zoeken.
  • Klantbeoordeling 9.4/10
  • Gratis verzending > €50
  • Gratis Retour

Snel overzicht

De perfecte mix tussen lichtgewicht en freeride veelzijdigheid. Dit is een ski voor dames die in alle soorten terrein komen, van knallen op de pistes tot en met verse poeder of zelfs touren in de backcountry. De Sky7 is stabiel, veelzijdig en makkelijk te draaien in alle soorten sneeuw.

Details

Powder Turn Rocker
Ontworpen voor de diepere sneeuw dagen, de Powder Turn Rocker is een langere rocker in de tip met een getaperde tail en camber onder de voet. Door die combinatie ontstaat een ski die moeiteloos float in de poeder, altijd grip heft en gemakkelijk draait in alle sneeuw omstandigheden.

Air Tip 2.0
Rossignol’s nieuwe 3D Air Tip ontwerp is lichter en sterker geworden. Natuurlijke float, makkelijker draaien en het totaal gewicht gaat nog verder naar beneden. Dat allemaal zonder performance op te offeren. Het midden van de ski blijft krachtig en energiek. Zo ontstaat er een zeer all-round ontwerp.

Carbon Alloy Matrix
Een nieuwe mix van vezel materialen wordt in de ski geperst. Deze unieke mix van Carbon en Basalt wordt diagonaal over de ski verdeelt en zorgt zo voor stabiliteit en kantengrip zonder veel gewicht toe te voegen. Samen met het glasvezel ontstaat er zo een energieke ski die maximaal trillingen absorbeert.

Light Wood
Deze kern is opgebouwd uit Paulownia hout waardoor het gewicht met 30% is afgenomen. Die ski is hierdoor gemakkelijker te draaien en energieker zonder kracht en stabiliteit in te leveren.

Free VAS
In de overgangen van de rockers naar het camber gedeelte is in de kern een extra lag elastomeer geplaatst. Deze stof absorbeert trillingen maximaal en voorkomt extra doorbuiging. Skiën door gevarieerde sneeuw gaat soepeler en daardoor ontstaat er meer comfort, stabiliteit en controle.

Sidewall
Deze constructieve bestaat uit horizontaal geplaatste kern materialen (zoals hout, fiberglas, carbon, etc) en sidewalls over de volledige lengte voor maximale kanten grip en kracht overbrenging.

ModelRossignol Sky 7 HD
Lengte156164172180188
Breedte tip (mm) 128 128 128 128 128
Breedte Taille(mm) 98 98 98 98 98
Breedte Tail (mm) 118 118 118 118 118
Radius - Sidecut (m) 18 18 18 18 18

voorraad informatie
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media