Laden...

Rome Black Label 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Flex Stijf
Stijl All-mountain, Freeride
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding Systeem Straps

Snel overzicht

De Rome Black Label is Rome's meest geavanceerde binding, gemaakt voor rijders die een lichtgewicht binding willen vol futuristische materialen en verstelmogelijkheden heeft die oneindig lijken. Het lichte Asymetrische platform geeft deze binding een precies en toch speels gevoel. De DuraCush™ op de SubBase-pads en voetbed dempt alle trillingen en landingen. De Black Label is bewapend met een met een carbon infused baseplate, PowerGraft ™ composiet highback en misschien wel de beste straps uit de snowboardindustrie om de kracht die jij in je board wil steken ook daadwerkelijk daar terecht komt.

Details

PERFORMANCE

De AsymWrap Fixed Heelhoop gaat helemaal rond de hiel en onder je voetboog door. Dit design zorgt voor een natuurlijke flex en een snelle respons met genoeg comfort in de stand van je voeten.
De Powercraft Highback is een highback gemaakt van Polystrand ™. Gelaagd composietvezel bovenin, overlopend naar nylon in het ondergebied. Dit geeft de highback meer sterkte en kracht, zonder in te boeten aan torsiestijfheid.
De highbacks en baseplates van Rome zijn gemaakt van een verscheidenheid aan gecombineerde materialen. Deze composieten zijn allemaal ontworpen om anders te buigen en bieden verschillende niveaus van respons en torsiestijfheid.

 

  • Baseplate: Asymwrap (70% nylon, 30% carbon)
  • Heelcup: Aluminum
  • Highback: Powercraft Highback (70% polystrand, 30% nylon)

COMFORT

De AuxTech Proflex Ankle Straps en Progrip Toe straps zijn zeer rekbaar en zorgen voor een ongekende omsluiting van je schoen. Door de open structuur en geometrische figuren wordt de druk op je schoen mooie verdeeld wat zorgt voor een goede grip. Doordat de strap uit een stuk is gemaakt is hij duurzaam.
DuraCush™ is een thermoplastisch polyurethaan, oftewel E-TPU. Dit gebruikt Rome in hun SubBase-pads en voetbedden om trillingen te absorberen en hun bindingen zo mogelijk nog te maken.

 

  • Ankle strap: Auxtech Proflex Ankle Strap
  • Toestrap: Auxtech Progrip Toe Strap
  • Footbed: DuraCush™

USE

De binding is uitgerust met een PivotMount Max, dit is een metalen spil die de enkel strap pas trekt op basis van de schoenvorm en de spanning die op de strap staat. Hoe hoger de strap, hoe meer respons, hoe lager, hoe meer gevoel en beweging.
De highback is te roteren en te kantelen.
Highback Canting is gebouwd zodat boarders de hoek van hun highback kunnen aanpassen aan dat van hun onderbeen. Dit zorgt voor een goede connectie en stabiliteit.
De baseplate is te verschuiven en met disc heeft een groot bereik.
Deze binding is standaard uitgerust met een 4x4 disc en is compatible met alle standaard insert patronen (inclusief de Burton channel).

 

  • Disc: 4x4 disc
  • Adjustment: PivotMount Max Technology, Highback Rotation, Highback Canting & Baseplate Shifting

SIZECHART

Rome Bindings 21/22 Sizechart
SizeUSEURMondo
Small 5 - 7 36.5 - 39 23 - 25
M/L 7.5 - 10 40 - 43 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 12.5 44 - 46 28.5 - 30.5