Retour sturen bestelling

Laden...

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen.

Onze retourbeloften in 4 punten:

  • 1) Gratis retour binnen 15 dagen* (NL en BE) zonder opgaaf van reden
  • 2) Je volledige aankoopbedrag met verzendkosten van de heenzending terug binnen 5 dagen na ontvangst.
  • 3) Ruilen? Stuur je bestelling terug en bestel een nieuw product op de site.
  • 4) Uitzondering: op persoonlijke specificatie geboorde ski's kunnen niet worden geretourneerd.

 

1) Gratis retour sturen

Meld je retour binnen 15 dagen aan via helpdesk@snowcountry.nl dan ontvang je van ons een gratis DPD retourlabel (bij grote pakketten zal de retour verzorgt worden door UPS). Stuur het product terug in de kartonnen doos die je van ons hebt ontvangen en verwijder alle originele verzendstickers. Vermeld je ordernummer zodat wij weten dat het jouw bestelling is. Plak je ontvangen DPD retourlabel op onze kartonnen doos en geef je pakket af bij het voor jou dichtsbijzijnde DPD-punt, hier zijn alle DPD Pickup Parcelshops te vinden. Geen dpd shop in de buurt? Neem even contact met ons op, dan kijken we of we een andere oplossing kunnen vinden. Stuur niet zomaar het pakketje zonder ons retourlabel via een normaal postkantoor op, we betalen in dat geval geen verzendkosten van de retourzending terug.

2) Geld terug?

Je hebt  recht op volledige terugbetaling van alle kosten die je hebt gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Binnen 5 dagen na ontvangst van het retourproduct wordt je geld teruggestort op de betaalmethode waarmee jij hebt betaald. 

3) Ruilen

We hebben er bij Snowcountry voor gekozen om geen gebruik te maken van ruilen. We vinden namelijk dat een ruilprocedure voor zowel jou als klant als ook voor ons vaak een onnodig omslachtig proces is.
Wil je toch graag een andere maat of product? Retourneer dan het oude product en plaats via onze site vervolgens een nieuwe bestelling. Het openstaande bedrag van je retourzending wordt na ontvangst gewoon op je teruggestort. 
Op deze manier heb je razendsnel het gewenste product in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product hebben omgeruild, dit voorkomt ook fouten en teleurstellingen.

4) Uitzondering

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

  • 4.1) Maatwerk producten welke op jouw persoonlijke specificatie zijn gemaakt. Denk hierbij aan ski's met voor jou op maat gemonteerde bindingen of inserts. (art. 6:230p BW (F1))
  • 4.2) Kosten voor bijzondere verzendopties zoals UPS express, Same day delivery etc.
 
 

*Herroeping/Annulering

Je hebt het recht om binnen een termijn van 15 dagen zonder opgave van redenen de verkoop overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 15 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling. Je hebt daarna nog eens 15 dagen om je product terug te sturen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van jou beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Formulier voor ontbinding-herroeping