Laden...

Quiver Killer

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00

Inclusief BTW

Snel overzicht

Met Quiverkiller inserts voeg je veelzijdigheid toe aan je ski collectie. Door inserts in de ski aan te brengen voor de binding montage zijn bindingen afneembaar en verwisselbaar. Dit biedt een groot voordeel bij het reizen met meerdere paren ski’s. Het delen van een binding over verschillende ski’s. De mogelijkheden zijn er met Quiverkillers!

Details

In dit samen te stellen product vind je alles wat je nodig hebt voor de DIY installatie van Quiver killers. Wil je het installeren bij een nieuwe ski uitbesteden, kijk dan naar dit product.

Installatie Kits

Maak een keuze uit de Quiverkiller DIY Kit of de Pro tool Kit.

De DIY Kit bevat: Een boor en een tap voor het gat in de ski. Een schroef met bouten en Epoxy(2x) voor de installatie van de insert. En Vibra-Tite voor de borging van binding schroeven.

De Pro Tool Kit bevat dezelfde boor en tap, maar bied een professionele tool voor het plaatsen van de insert. Epoxy en Vibra-Tite zijn niet inbegrepen.

Benodigdheden

Hier heb je de mogelijkheid om extra benodigdheden toe te voegen.

Epoxy
Epoxy is essentieel bij het plaatsen van de Inserts.

Vibra Tite
Vibra-Tite is aanbevolen tegen het loskomen van de nieuwe binding schroeven. Voor een montage volstat de 1 ML verpakking. Bij regelmatig wisselen van de bindingen wordt de 5ML verpakking aanbevolen.

Inserts

Bepaal het benodigde aantal inserts voor je binding en ski wensen. Inserts zijn los te bestellen of in voordeelpakketten verkrijgbaar.

Fastener Kits per Binding

Selecteer hier het schroeven set van de gewenste binding. Wil je meerdere sets? Voeg dan het hele samengestelde product nogmaals toe aan je winkelwagen.

Search engine powered by ElasticSuite