Laden...

Plum Feyan Carbon 23/24

23%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 579,00 Normale prijs € 749,95
23%
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht 750
Gewichtsklasse 700gr - 800gr
Ride-interface inbegrepen? Ja
Interface geschikt voor Channel? Ja

Snel overzicht

De Plum Feyan is performance splitboardbinding van Plum. De Feyan is met zijn volledig carbon highback een erg directe binding die zorgt voor een perfecte controle. De Feyan is door het gebruik van Carbon iets lichter dan de Plum Eterlou. Deze binding is robuust en eenvoudig en de perfecte keuze voor de betere boarder die opzoek is naar no-nonsense controle en betrouwbaarheid.

Included:

  • Tour interface
  • Ride interface
  • Mounting hardware

Details

PERFORMANCE

Plum typeert zich door zijn degelijke ontwerp en zijn minimalistische Talp systeem. Het bindingsysteem behoort tot één van de meest eenvoudige no-nonsense systemen op de splitboardbindingen markt. De 7075 Aluminium baseplate is lichtgewicht en volledig uit één enkel blok aluminium gemaakt. Dit maakt de baseplate robuust en duurzaam. Aan de baseplate zit een Titanal heelcup gemonteerd, dit materiaal is een type gecomprimeerd aluminium dat extra sterk, maar licht is. De Feyan is uitgerust met een volledig Carbon Highback. Het carbon geeft een stijf gevoel en zorgt voor directe interactie met de binding. Dit is wat de Feyan maakt tot een echte top splitboardbinding.

  • Titanal Heel Cup
  • Aluminum Base
  • Full Carbon highback

 

COMFORT

Alle Plum splitboardbindingen zijn tegenwoordig uitgerust met de Now Sieva Ankle Strap. SIEVA staat voor Single-Injected EVA en houdt in dat de gehele strap bestaat uit geïnjecteerde EVA. Hierdoor word het gebruik van naden en lijn vermindert en blijft het geheel lichter, duurzamer en comfortabeler. De Now Capstrap is 3D geshaped en valt dus strak en nauwsluitend om de voet. Op de highback zit een Walk or Ride Forward Lean Adjuster, met dit hendeltje geef je de highback en daarmee je kuit eenvoudig meer bewegingsvrijheid tijdens het touren. Voor de afdeling zet je de highback weer vast voor een goede controle van je binding.

  • NOW Sieva straps 
  • Walk or Ride Forward Lean Adjuster

 

TOURING

Het Plum Talp system maakt gebruik van 2 slots (beugels) waar je de binding inschuift, vervolgens sluit en zeker je het systeem met de aluminium hendel aan de zijkant van de binding. Met Heel locking system kan je de binding bij de hak vastzetten. Alle Plum binding zijn eenvoudig te monteren op alle splitboards met inserts. Voor splitboards met een channel heb je het Plum I.M.D. Channel systeem nodig.

  • Heel Locking system
  • I.M.A / I.M.D System - 2 parts Included
Plum Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+