KORTINGSCODES TOT €150 >>>
Laden...

Plum Eterlou 23/24

17%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 579,00 Normale prijs € 699,95
Inclusief BTW
Product Passport
Gewicht 1014 gr. (Size M /w interface)
Gewichtsklasse meer dan 900gr
Ride-interface inbegrepen? Ja
Interface geschikt voor Channel? Ja

Snel overzicht

De Plum Eterlou is de all-mountain splitboardbinding van Plum. De Eterlou is door zijn kunststof highback net iets zwaarder dan de Plum Feyan, maar is mede daardoor wel iets breder inzetbaar en iets prettiger voor touren. Als je opzoek bent naar een comfortabele lichte splitboardbinding dat gebruik maakt van het fantastische Plum systeem, dan is de Eterlou de perfecte binding voor jou.

Included:

  • Tour interface
  • Ride interface
  • Mounting hardware

Details

PERFORMANCE

Plum typeert zich door zijn degelijke ontwerp en zijn minimalistische Talp systeem. Het bindingsysteem behoort tot één van de meest eenvoudige no-nonsense systemen op de splitboardbindingen markt. De 7075 Aluminium baseplate is lichtgewicht en volledig uit één enkel blok aluminium gemaakt. Dit maakt de baseplate robuust en duurzaam. Aan de baseplate zit een Titanal heelcup gemonteerd, dit materiaal is een type gecomprimeerd aluminium dat extra sterk, maar licht is. De Eterlou onderscheid zich met zijn volledig Kunststof Highback, deze highback is volledig voorzien van een padding en focust zich met name op comfort en bewegingsvrijheid. De Eterlou geeft daarmee een wat lichter en meer surfy gevoel tijdens het snowboarden dan de Plum Feyan.

  • Titanal Heel Cup
  • Aluminum Base
  • Plastic injected hiback

 

COMFORT

Alle Plum splitboardbindingen zijn tegenwoordig uitgerust met de Now Sieva Ankle Strap. SIEVA staat voor Single-Injected EVA en houdt in dat de gehele strap bestaat uit geïnjecteerde EVA. Hierdoor word het gebruik van naden en lijn vermindert en blijft het geheel lichter, duurzamer en comfortabeler. De Now Capstrap is 3D geshaped en valt dus strak en nauwsluitend om de voet. Op de highback zit een Walk or Ride Forward Lean Adjuster, met dit hendeltje geef je de highback en daarmee je kuit eenvoudig meer bewegingsvrijheid tijdens het touren. Voor de afdeling zet je de highback weer vast voor een goede controle van je binding.

  • NOW Sieva straps 
  • Walk or Ride Forward Lean Adjuster

 

TOURING

Het Plum Talp system maakt gebruik van 2 slots (beugels) waar je de binding inschuift, vervolgens sluit en zeker je het systeem met de aluminium hendel aan de zijkant van de binding. Met Heel locking system kan je de binding bij de hak vastzetten. Alle Plum binding zijn eenvoudig te monteren op alle splitboards met inserts. Voor splitboards met een channel heb je het Plum I.M.D. Channel systeem nodig.

  • Heel Locking system
  • I.M.A / I.M.D System - 2 parts Included
Plum 23/24 Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+