Laden...

Pieps DSP Sport Package Box

100%

€ 319,00

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

De Pieps DSP sport is bijzonder geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken en zeer efficiënte lawine transceiver met enkel de essentiële functies.

Details

De set bestaat uit:

DSP Sport
Een zeer efficiënte lawienpieper uitgerust met 3 antennes en ook het "intelligent transmitting system". Het maximale bereik van de DSP sport is 50m met een zoekbreedte van 45m. 

Pieps Tour  
Aluminium schep met geanodiseerd aluminium blad

Pieps Alu Probe 260
Lichtgewicht aluminium sonde welke bestaat uit 6 delen van 40 cm en een verlengstuk van 20cm wat een totaal lengte van 260cm oplevert. de sonde is opvouwbaar tot een pakket van 42cm.

Key features

Intelligent Transmitter
De "Intelligent zender" geeft maximale ondersteuning in de SEND - modus. In deze modus zijn er functies die werkzaam zijn op de achtergrond van zowel de PIEPS DSP PRO / DSP SPORT die helpen om sneller en efficiënter gevonden te worden in geval van nood.

Auto-Antenna-Switch
Als de zendantenne negatief wordt beïnvloed door externe apparaten (bijv. mobiele telefoon ) , dan schakelen zowel de DSP Pro en DSP Sport over naar de sterkste antenne voor maximaal bereik naar de ontvange lawinepieper.

iPROBE-Support
In combinatie met de Pieps iProbeOne lawinesonde biedt Pieps hiermee vooral bij lawines waarbij meerdere personen bedolven zijn de best mogelijke hulp bij het zoeken. Deze sonde kan wanneer je het eerste slachtoffer gevonden hebt binnen acht seconden het signaal van de lawinepieper uitschakelen, zodat het niet stoort bij het zoeken naar de andere slachtoffers (let wel: dit werkt alleen bij lawinepiepers van Pieps). De PIEPS iProbeOne geeft hierdoor maximale ondersteuning bij meerdere lawine slachtoffers.