0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

COVID-19 Update: Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en je pakketje wordt ook gewoon bij je thuisbezorgd binnen 1 werkdag | meer info >>

Over Snowcountry

Thijs in actieOp 1 oktober 2008 ontkurkten wij de virtuele champagnefles en was Snowcountry geboren. Al jaren liepen wij (Dennis & Thijs) rond met het idee een (free)ski- en board-webshop te beginnen. De reden? Veel van de gave producten die wij in de Alpen en op het internet tegenkwamen waren niet of nauwelijks verkrijgbaar in ons (helaas) platte landje. Regelmatig reden we het halve land af of bestelden we producten uit het buitenland met hoge verzendkosten of importheffingen tot gevolg! Wij willen hier met Snowcountry een einde aan maken voor ons, maar zeker ook voor jullie.

Met Snowcountry richten we ons op de gepassioneerde skiër en snowboarder met een voorliefde voor poeder, het park en hoge bergen ver weg van de pistes. Wij vinden het erg belangrijk om producten te leveren waar we echt achter staan. Producten die we zelf kennen uit het wereldje of, liever nog, zelf getest hebben. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Goede of juist mindere ervaringen met een product? dennisAarzel niet en schrijf een review of mail ons, misschien kunnen we je helpen. Mailen om gewoon je stoke te delen mag natuurlijk ook altijd!

Dennis heeft een achtergrond als ski- en snowboardleraar en is in het bezit van zijn landes diploma’s. Dennis richt zich voornamelijk op het freeriden en heeft hij ondertussen de mooiste hellingen en de diepste poeder in de Alpen en Noord-, en Zuid-Amerika gereden.

Thijs kwam in 2004 via skizone.nl in aanraking met het freeriden, sindsdien is hij verslaafd. Later heeft hij als skibum twee seizoenen in Haute-Nendaz doorgebracht waar zich voornamelijk bezig hield met het zoeken, beklimmen en skiën van hoge toppen en afgelegen hellingen. Thijs is testskiër geweest voor White Ski Magazine en buiten het seizoen werkt Thijs aan zijn techniek bij Freestyle Holland.


Voor de laatste nieuwtjes, nieuwste producten én ander nieuws m.b.t. Snowcountry, check onze facebook: Snowcountry facebook

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media