SUMMER Sale | 10% Extra Korting | Code: SUMMER10

Over Snowcountry

Laden...

Thijs in actieBegin 2000 kwamen Dennis en Thijs in aanraking met freeriden en tourskiën. Al snel kwamen zij er achter dat veel van het mooiste en nieuwste materiaal nauwelijks in Europa, laat staan in Nederland, beschikbaar was. Regelmatig reden zij het halve land af of moesten de producten besteld worden vanuit het buitenland met hoge verzendkosten en importheffingen tot gevolg. Dit moest anders kunnen!

Op 1 oktober 2008 richtte Dennis en Thijs daarom Snowcountry op, een webshop met als doel de beste freeride gear aan te bieden in Nederland. Al snel kwamen zij er achter dat er niet alleen behoefte was in Nederland aan een goede selectie aan materiaal want al snel stroomde de aanvragen vanuit heel Europa en zelfs Australië en Japan binnen.

Inmiddels is het tweemans team sterk gegroeid en verzenden wij over de hele wereld vanuit onze locatie in Stoutenburg-Noord in Nederland. Met Snowcountry richten wij ons op de gepassioneerde (tour)skiër en snowboarder met een voorliefde voor dennispoeder, het park en hoge bergen ver weg van de pistes en gebaande paden. Maar inmiddels kunnen wij ook de fanatieke piste skiërs en snowboarders bedienen en hebben wij ons team uitgebreid met echte outdoor-guru's om ook in de zomer de mooiste trekking-gear te kunnen bieden. Wij vinden het erg belangrijk om producten te leveren waar we echt achter staan. Producten die we zelf kennen uit het wereldje of, liever nog, zelf getest hebben. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent!

Iedereen bij Snowcountry heeft een passie voor skiën, snowboarden en/of outdoor life (zelfs onze boekhouder gaat op heli-trips in Canada). Zo weten we zeker dat we de juiste collectie kunnen samenstellen en onze klanten optimaal kunnen helpen. Heb je dus vragen over freeskiën, splitboarden, tourskiën, snowboarden, snow safety of trekking, neem dan zeker contact met ons op! 

Ons adres:
Snowcountry
Astronaut 10
3824 MJ  Amersfoort
Nederland


Telefoon: +31 85 75 00 161
E-mail: helpdesk@snowcountry.nl

 

Onze specialiteiten:

 

Onze belangrijkste speerpunten:

  • Uitstekende klantenservice en after sales support (Kiyoh reviews, Truspilot reviews)
  • Complete collectie voeren, van de grote merken tot kleine niche merken (al onze merken)
  • Snelle wereldwijde verzending (levertijden)
  • De juiste kennis en ervaring bezitten om advies te geven