Price drop! Tot 40% korting op onze 22/23 winter collectie
Laden...

Ortovox Shovel Beast

-18%
Beschikbaarheid: In voorraad
Speciale prijs € 47,96 Normale prijs € 59,95
-20%
Inclusief BTW

Snel overzicht

Met een gewicht van slechts 580 gram en met zijn hoogwaardige materialen en doordachte functies is de Ortovox BEAST een lichtgewicht allrounder en een must voor elke skitour!

Lichtgewicht, compact en efficiënt: met een gewicht van slechts 580 gram is de nieuwe Ortovox BEAST een lichtgewicht, slim ontworpen lawineschep die perfect is voor zowel beginners als veeleisende gebruikers. Dankzij de werklengte van 83 centimeter en het schepvolume van 2,3 liter is de BEAST de ideale maat om efficiënt te werken na een lawine.
De combinatie van hoogwaardige materialen, hoge zijwanden en een uitgesproken middenrand zorgen voor de nodige treksterkte en stabiliteit. Een scherpe, stevige snijkant garandeert optimale prestaties. Dankzij het pakvriendelijke schepblad met zijn slipvaste opstapgroeven en de telescopische, snelsluitende schacht, kan de BEAST lawineschep in een mum van tijd gemakkelijk in elke ORTOVOX-skitourrugzak worden opgeborgen. Met andere kenmerken zoals de T-grip met omschakelfunctie voor links- en rechtshandigen, concentreert de BEAST zich op de essentie en is een must voor elke toerrugzak.

Details

  • lichtgewicht alleskunner
  • optimale werklengte en ideaal schepvolume van 2,3 liter
  • hoogwaardige materialen: stabiel en betrouwbaar in noodsituaties