Laden...

Oakley Flight Deck M Premium

-25%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 134,96 Normale prijs € 179,95
-25%
Inclusief BTW

Snel overzicht

De Oakley Flight Deck is een begrip onder de Oakley fans. Dankzij het frameloze montuur van de bril heb je een breed gezichtsveld. Door de sferische lens bereikt het licht je ogen in een rechte lijn dit i.c.m. Prizm technologie zorgt ervoor dat je een nog beter contrast krijgt en oneffenheden eerder en beter waarneemt. Anti-fog coating en de dubbele lens verminderen condensvorming, waardoor de skibril minder snel beslaat. Het 3-laags gezichtsschuim vermindert de druk op je gezicht, waardoor de skibril de hele dag comfortabel zit.

Details

 • Merk: Oakley
 • Model: Flight Deck
 • Type lens: Sferisch
 • Prizm™ voor extra duidelijk zicht
 • Matter™ frame voor optimale pasvorm
 • Ergonomisch geïnjecteerd model 
 • High Definition Optics®
 • Ridgelock systeem voor het eenvoudig wisselen van de lens
 • Anti-condens coating i.c.m. dubbele lens verkleinen kan op condesvorming
 • Extra groot zichtveld door frameless montuur
 • Wordt geleverd in opbergzakje
 • Medium - Small fit

VLT staat voor Visible Light Transmission en houdt in de hoeveelheid licht welke door de lens je oog bereikt. Een lens voor donkere dagen heeft een hoog percentage tussen de 60-80%. Een lens voor zonnige dagen heeft een laag percentage minder dan 20%. De meest allrounde lenzen vindt je tussen de 20-60%. In ons assortiment vind je lenzen voor alle omstandigheden. Prizm lenzen zorgen voor een ongekende controle over licht transmissie wat resulteert in nauwkeurige kleuren, maximaal contrast en daardoor grotere zichtbaarheid.  


1) Prizm Black Iridium - VLT 5,5%
Geschikt voor mooie zonnige dagen, de donkere filter zorgt voor optimale bescherming tegen de zon. Prizm lenzen zorgen voor een ongekende controle over licht transmissie wat resulteert in nauwkeurige kleuren, maximaal contrast en daardoor grotere zichtbaarheid.


2) Prizm Dark Grey - VLT 12%
Geschikt voor zonnige of heel lichte bewolkte dagen.


3) Prizm Jade Iridium - VLT 13%
Allround lens, geschikt voor een variatie aan weersomstandigheden. 
Prizm lenzen zorgen voor een ongekende controle over licht transmissie wat resulteert in nauwkeurige kleuren, maximaal contrast en daardoor grotere zichtbaarheid.  


4) Prizm Sapphire Iridium - VLT 13%
Allround lens, geschikt voor een variatie aan weersomstandigheden. Prizm lenzen zorgen voor een ongekende controle over licht transmissie wat resulteert in nauwkeurige kleuren, maximaal contrast en daardoor grotere zichtbaarheid.  


5) Prizm Torch Iridium - VLT 17%
Allround lens, geschikt voor een variatie aan weersomstandigheden. Prizm lenzen zorgen voor een ongekende controle over licht transmissie wat resulteert in nauwkeurige kleuren, maximaal contrast en daardoor grotere zichtbaarheid.


6) Prizm Rose - VLT 26%
Prizm lens die het meest geschikt is voor bewolkte dagen. De Rose heeft geen coating en laat hierdoor maximaal licht door.


7) Prizm Persimmon - VLT 39%
Allround lens, met de bekende oranje kleur. Geschikt voor Bewolkte en licht zonnige dagen.


 

8) Prizm Hi Pink Iridium - VLT 46%
All purpose Prizm lens for variable lighting conditions. 
Allround lens, geschikt voor een variatie aan weersomstandigheden. 


9) Clear - VLT 80 - 100%
Protectie tegen de elementen zonder filter.


 

 

Search engine powered by ElasticSuite