Laden...

NOW Vetta 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Flex Medium
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding Systeem Straps

Snel overzicht

Voor rijders die liever in de lucht zijn dan op de grond. De Now Vetta is de dames all-mountain binding van Now. Gespecialiseerd in freestyle, maar perfect voor de hele berg. Een prima keuze voor als je jou all-mountain board iets speelser wilt rijden.

Details

PERFORMANCE

De binding bestaat uit een Hangar 1.0 Baseplate die bestaat uit 15% glasvezel. Hoe hoger het percentage glasvezel, hoe hoger de stijfheid van de binding.
De Flex Hinge Highback is 5 graden gedraaid en breder. Hierdoor ervaren dames met lagere en bredere kuiten meer controle. Dit geeft de binding een extreem los en comfortabel gevoel en nodigt uit tot creatief rijden.

 

  • Baseplate: Hanger 1.0 is Nylon with 15% Glass Fiber
  • Heelcup: Glass Fiber
  • Highback: Flex Hinge Highback

COMFORT

De SIEVA strap staat voor Single-Injected EVA en houdt in dat de gehele strap bestaat uit geïnjecteerde EVA. Hierdoor wordt het gebruik van naden en lijm vermindert en blijft het geheel lichter, duurzamer en comfortabeler.
De 3D EVA toe straps garanderen een goede omsluiting van de neus van de schoen, het 3D aspect zorgt ervoor dat de kap niet van de neus afglijdt.

 

  • Ankle strap: SIEVA Straps
  • Toestrap: 3-D minimalist toe straps
  • Footbed: Post is Nylon with 50% Glass Fiber
  • Bushings: Soft Bushings

USE

Alle NOW bindingen zijn uitgerust met SkateTech. Deze constructie is geïnspireerd op hoe trucks bij het skateboarden werken. Belangrijke componenten van het NOW systeem simuleren deze bewegingen voor een soepele en makkelijke krachtsoverbrenging. De Hanger (chassis) brengt de krachten vanuit je straps over op de 'bushings' (dempers) die dit vervolgens overbrengen naar de staalkanten van je board. De Kingping werkt als een soort hefboom waarbij de uitgeoefende krachten worden versterkt. Voor meer controle wordt bij traditionele bindingen vaak gekozen voor een stijvere highback en minder demping. Met dit systeem is dat niet nodig waardoor je comfortabeler board, minder snel moe wordt en toch volle controle hebt.
Deze NOW binding is uitgerust met een 4x4 disc. Deze disc is te monteren op alle snowboards, behalve op channel boards. Voor montage op een channel board is er een Now Channel Disc nodig. Deze valt los te bestellen.
Dit jaar zijn ook de buckles van de binding geüpgrade naar de PA66-GF Buckles, deze buckle bestaat uit hetzelfde materiaal dat gebruikt word voor hun baseplate en disk. Dit materiaal is licht en sterk.

 

  • NOW Skate-Tech, Flushcup Technology and Highcup Compatibility
  • Disc: 4x4 disc is Nylon with 50% Glass Fiber
  • Buckles: PA66-GF Buckles
  • Adjustment: Tool-less adjuster straps
 NOW binding Women's Sizechart
SizeUS EUR Mondo 
S 5.5 - 8.5 36 - 40 22.5 - 25.5
M 8.5 - 10.5 40 - 42.5 25.5 - 27.5