Laden...

Nitro Volta 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Gewichtsklasse 3.0kg - 3.5kg
Meegeleverde hardware Geen

Snel overzicht

Laat je spaarvarken maar intact. Deze scherp geprijsde Nitro Volta Split slaat geen gat in je bankrekening. De split is ideaal voor elke startende splitboarder, zowel qua karakter als qua budget.

Details

PROFILE

  • Flat-out Camber
    Flat-out rocker is vlak tussen de bindingen waarbij de neus en staart loskomen voor de traditionele contactpunten. Dit zorgt voor moeiteloze bochten en manoeuvres zonder te verkanten. De verhoogde tip en tail zorgen voor een uitstekend drijfvermogen, mogelijkheid voor presses en vergevingsgezindheid op elk terrein. De ultieme hybride tussen zero camber en reverse camber voor de meest speelse maar toch stabiele rit voor gemakkelijke progressie en all-mountain dominantie. Het profiel bij uitstek voor park-, freestyle- en urban rijders over de hele wereld.


CORE

  • Powercore
    De Powercore bestaat volledig uit populier. Een gebalanceerde mix tussen flex, response en pop. Een kern voor iedere beginnende tot intemediate rijder die overal uit de voeten wil kunnen.


TOPSHEET

  • Bi-lite laminates
    Een glasvezelmat, met vezels in twee richtingen, die voor sterkte en torsiestijfheid zorgt. Hiermee wordt de controle en respons van het board verbeterd.


BASE

  • Premium Extruded FH
    Duurzaam en weinig onderhoud in één helder base materiaal. De FH base kan tegen een stootje en is makkelijk te repareren wanneer het nodig is.


SIDEWALL

  • Power Pods
    De Power Pods steken uit onder de bindingen en hebben vele extra features. Zo krijg je hiermee een kortere draairadius waardoor je wendbaarder bent. Maar de Power Pods resulteren ook in meer grip op harde en ijzige pistes. Als laatste voordeel krijg je hiermee ook minder last van heel en toedrag en zul je geen last hebben van voeten die uitsteken.

  • Radial Sidecut
    De simpelste en meest voorkomende sidecut. Eén radius over de gehele kantenlengte maakt deze sidecut veelzijdig en voorspelbaar voor een geeft je een vertrouwd gevoel.

Nitro Volta 20/21 Sizechart
Size 151
Effective Edge (mm) 1020
Tip Width (mm) 281
Waist Width (mm) 242
Tail Width (mm) 281
Sidecut Radius (m) 8.5 / 6.5 / 8.5
Stance Setback (in) -25
Stance Range (in) 19 - 25
Rider Weight (lbs) 110
Width Regular