Laden...

Never Summer Ripsaw 17/18

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-Mountain
Vorm Twin
Flex Medium/Stijf
Type base Sintered

Snel overzicht

Met de Ripsaw kun je over de gehele berg knallen van het park tot aan de poeder. Dit all-mountain board heeft een stijvere flex en maakt gebruik van het legendarische dempingssysteem van Never Summer. Hierdoor kun je ervan uit gaan dat je met dit board kan knallen en dat die onder alle omstandigheden presteert.

Details

PROFILE

  • Ripsaw Rocker Camber Profile 2 maal camber onder de voeten die langer doorlopen met rocker in het midden en bij de tip en tail. Dit zorgt voor een agressievere kantengrip met meer pop.
  • Extended Transition AreaEen klein en plat gedeelte in het profiel van het snowboard voor meer drijfvermogen en bochten initatie.
  • Vario Power Grip SidecutVario Power Grip Sidecut maakt gebruikt van meerdere radiussen waardoor je extra contactpunten krijgt. Het platte deel wordt één groot contactpunt wanneer je dit flext maar zonder druk erop gaat dit niet zijn kanten pakken. De uiteindes van het board hebben een kortere radius waardoor je sneller bochten initieert.
  • Low Profile Tip/TailEen laag profiel in de tip en tail van je snowboard zorgen ervoor dat je meer contact hebt met de ondergrond. Hierdoor wordt je afzet en landingen beter en gaat je board minder ploegen door de sneeuw.
 
CORE
  • Carbon VXR Laminate TechnologyCarbon VXR loopt van de inserts naar de effectieve staalkant in een V vorm en geeft meer torsiestijfheid aan het board. Hierdoor stuurt het board sneller in maar krijg je ook nog eens meer pop in je board.
  • STS Pretensioned FiberglassSTS fiberglass is voor gehard en bespannen laminaat dat beter blijft hechten in de kern van het board. Hieraan hebben de Never Summer boards hun bekende kracht en prestaties aan te danken.
  • +/- 45 Fiberglass Laminate
  • Bi-Lite FiberglassBi-Lite fiberglass maakt gebruik van veel van de goede eigenschappen van het STS fiberglass alleen is dit nog lichter in gewicht. Dit maakt het perfect voor zowel freestyle als freeride, zonder dat je inleverd op duurzaamheid.
  • NS Custom FlightcoreEen populier houten kern met duurzame beukenhout om de lichtste kern te maken van Never Summer. De kern wordt geschuurd in de Never Summer werkplaats om zo tot de millimeter nauwkeurig te kunnen werken. Hierdoor krijgen de boards hun goede flex en ongeëvenaarde prestaties.

BASE
  • Durasurf XT Sintered 4501 BaseCrown Plastics has been the industry leader in sintered materials for over 36 years and has created the DURASURF 4501 sintered base exclusively for Never Summer. This new high-density base is extremely fast and will provide unmatched performance and durability.
 
TOPSHEET
  • Matte TopsheetDe premium topsheets van Never Summer zijn licht en kunnen tegen een stootje dankzij het thermoplastic en futuristische textuur. Het werkt ook goed als natuurlijke stomp pad omdat deze topsheet meer grip heeft dan standaard topsheets.
 
SIDEWALLS
  • RDS 2 Damping SystemBij dit systeem wordt extra gewicht bespaard door 3 dunnere dempingslagen te lamineren. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van stabiliteit en absorberen. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen freeride stabiliteit en freestyle levendigheid.
  • Elastomeric Underfoot StabilizersOnder de bindingen worden de vibraties opgevangen die ervoor zorgen dat je landingen zachter worden, je harder kan gaan en je voeten minder snel moe worden.
  • Sintered P-tex SidewallCrown Plastic is één van de marktleiders als het om sintered materialen gaat en maakt de Durasurf Sintered 4501 base speciaal voor Never Summer. Een base met een hoge dichtheid voor meer snelheid en duurzaamheid.
  • P-tex Tip and Tail Protection Boards with P-TEX TIP/TAIL PROTECTION have UHMW Plastic, or P-Tex, which is a softer molecular material, that not only seals and protects the wood core, but also absorbs vibration and impact.
  • Full Wrap Metal Edge
Never Summer Ripsaw 17/18 Sizechart
Size (cm) 153 156 157X 159 160X 162 163X
Effective Edge (mm) 1150 1170 1180 1200 1200 1230 1210
Tip Width (mm) 290 298 306 300 310 303 312
Waist Width (mm) 244 252 260 254 264 257 266
Tail Width (mm) 290 298 306 300 310 303 312
Sidecut Radius (m) 7.05 7.30 7.3 7.9 7.92 8.13 8.0
Stance Setback (in) 0 0 0 0 0 0 0