Laden...

Never Summer Proto Type Two W 18/19

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Twin Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-Mountain
Vorm Twin
Flex Medium/Stijf
Type base Sintered

Snel overzicht

Misschien wel het beste damesboard ooit gemaakt. De Never Summer Wms Proto Type is de dames variant van de Proto Type. In tegenstelling tot andere dames varianten is hier geen concessie gedaan met het materiaal of met de constructie. Resulterend in een dames board van ongekende kwaliteit, geschikt voor alle omstandigheden overal op de berg.

Details

PROFILE

  • Ripsaw Rocker Camber Profile 

2 maal camber onder de voeten die langer doorlopen met rocker in het midden en bij de tip en tail. Dit zorgt voor een agressievere kantengrip met meer pop.

  • Extended Transition Area 

Een klein en plat gedeelte in het profiel van het snowboard voor meer drijfvermogen en bochten initatie.

  • Vario Power Grip Sidecut 

Vario Power Grip Sidecut maakt gebruikt van meerdere radiussen waardoor je extra contactpunten krijgt. Het platte deel wordt één groot contactpunt wanneer je dit flext maar zonder druk erop gaat dit niet zijn kanten pakken. De uiteindes van het board hebben een kortere radius waardoor je sneller bochten initieert.

  • Low Profile Tip/Tail 

Een laag profiel in de tip en tail van je snowboard zorgen ervoor dat je meer contact hebt met de ondergrond. Hierdoor wordt je afzet en landingen beter en gaat je board minder ploegen door de sneeuw.

 

CORE

  • Carbon Max Laminate Technology 

Meer carbon zorgt voor meer stijfheid en betere prestaties. De Carbon Max techniek is een carbon laminaat dat van tip tot tail door het board loopt.

  • STS Pretensioned Fiberglass 

STS fiberglass is voor gehard en bespannen laminaat dat beter blijft hechten in de kern van het board. Hieraan hebben de Never Summer boards hun bekende kracht en prestaties aan te danken.

  • Bi-Lite Fiberglass 

Bi-Lite fiberglass maakt gebruik van veel van de goede eigenschappen van het STS fiberglass alleen is dit nog lichter in gewicht. Dit maakt het perfect voor zowel freestyle als freeride, zonder dat je inleverd op duurzaamheid.y

  • NS SuperLight Wood Core 

Een populier houten kern met duurzame beukenhout om de lichtste kern te maken van Never Summer. De kern wordt geschuurd in de Never Summer werkplaats om zo tot de millimeter nauwkeurig te kunnen werken. Hierdoor krijgen de boards hun goede flex en ongeëvenaarde prestaties.

  • Perforated Rocker Pad 

Speciale geperforeerde platen in het midden van het snowboard die schokken absorberen en functioneren als een buffer tussen de rocker secties.

 

BASE

  • Durasurf Sintered 5501 Base 

De snelste base van Never Summer die ontworpen is samen met Crown Plastics. Naast een duurzame sintered base is er ook grafiet in verwerkt voor de snelste base die Never Summer kan maken.

 

TOPSHEET

  • TruGrit Topsheet 

De premium topsheets van Never Summer zijn Licht en kunnen tegen een stootje dankzij het thermoplastic en futuristische textuur. Het werkt ook goed als natuurlijke stomp pad omdat deze topsheet meer grip heeft dan standaard topsheets.

 

SIDEWALLS

  • RDS 2 Damping System 

Bij dit systeem wordt extra gewicht bespaard door 3 dunnere dempingslagen te lamineren. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van stabiliteit en absorberen. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen freeride stabiliteit en freestyle levendigheid.

  • Elastomeric Underfoot Stabilizers 

Onder de bindingen worden de vibraties opgevangen die ervoor zorgen dat je landingen zachter worden, je harder kan gaan en je voeten minder snel moe worden.

  • Sintered P-tex Sidewall 

Geen ABS sidewaal maar P-tex! Een P-tex sidewall is niet alleen steviger maar blijft ook sterk onder variërende temperaturen.

  • Harmonic Tip/Tail Damper 

De tip en tail dempers halen een groot deel van de vibratie uit je board waardoor je stabiliteit verbeterd op hoge snelheden. Daarnaast werkt dit in variërende omstandigheden en haal je bij landingen niet de pop en levendigheid uit je camber.

Never Summer Proto Type Two W 18/19 Sizechart
Size (cm) 139 142 145 148 151
Effective Edge (mm) 1060 1090 1120 1140 1170
Tip Width (mm) 275 277 280 282 284
Waist Width (mm) 232 234 236 238 240
Tail Width (mm) 275 277 280 282 284
Sidecut Radius (m) 6.59/6.26 6.97/6.62 7.17/6.75 7.40/7.02 7.61/7.23
Stance Setback (mm) 0 0 0 0 0