Laden...

Never Summer Lady West Split 21/22

-20%
Beschikbaarheid: In voorraad
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 799,96 Normale prijs € 999,95
-20%
Inclusief BTW
Product Passport
Gewichtsklasse 3.0kg - 3.5kg
Meegeleverde hardware Geen

Snel overzicht

De absolute top-gun van Never Summer is er nu ook in een split damesvariant. De Never Summer Lady West is een board voor de betere snowboardster die niet bang is om om de backcountry in te gaan. Deze split geeft je het vertrouwen om ook in juist die moeilijkere omstandigen aan te blijven vallen. Een lichte taper en een geüpdatete shape geven de Lady West meer float en meer stabiliteit.

Details

PROFILE

 • Fusion Rocker Camber
  Een combinatie van de naar achteren geplaatste aggresieve Never Summer Ripsaw Rocker Camber in de tail en de comfortabele Never Summer Original Rocker Camber in de tip. Dit zorgt voor gebalanceerd en veelzijdig profiel, waarbij wendbaarheid en stabiliteit centraal staan.

 • Transition Area
  Een klein en plat gedeelte in het profiel van het snowboard voor meer drijfvermogen en bochten initiatie.

 • Vario Power Grip Sidecut
  Vario Power Grip Sidecut maakt gebruikt van meerdere radia waardoor je extra kantengrip krijgt. Het platte deel in het rocker gedeelte wordt één groot contactpunt wanneer je dit flext en zonder druk zal het board rechtdoor rijden. De uiteindes van het board hebben een kortere radius waardoor je sneller bochten initieert.

 • Early Rise Nose


CORE

 • NS Superlight Wood Core
  Een populierenhouten kern met duurzaam beukenhout om de lichtste kern van Never Summer te maken. De kern wordt geschuurd in de Never Summer werkplaats om zo tot de millimeter nauwkeurig te kunnen werken. Hierdoor krijgen de boards de perfecte flex op de juiste plaats.


REINFORCEMENTS

 • Carbon Max Laminate Technology
  Meer carbon zorgt voor meer stijfheid en betere respons. De Carbon Max techniek is een carbon laminaat dat van tip tot tail door het board loopt.

 • RDS 2 Damping System
  Bij dit systeem wordt extra gewicht bespaard door 3 dunnere dempingslagen te lamineren. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van stabiliteit en absorbtie. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen freeride stabiliteit en freestyle levendigheid.

 • Elastomeric Underfoot Stabilizers
  Onder de bindingen worden de vibraties opgevangen die ervoor zorgen dat je landingen zachter worden, je harder kan gaan en je voeten minder snel moe worden.

 • Bi-Lite Fiberglass
  Bi-Lite fiberglass maakt gebruik van veel van de goede eigenschappen van het STS fiberglass alleen is dit nog lichter in gewicht. Dit maakt het perfect voor zowel freestyle als freeride, zonder dat je inleverd op duurzaamheid.


TOPSHEET

 • Premium Co-extruded Polymer Topsheets
  De premium topsheets zijn duurzaam, lichtgewicht en zijn goed bestendig tegen krassen en chips. Ze zijn gemaakt van co-extruded polymer thermoplastic.


BASE

 • Durasurf XT Sintered 5501 Base
  Crown Plastics heeft een exclusieve, supersnelle, duurzame gesinterde base ontwikkeld speciaal voor Never Summer's high-end boards. Precies de juiste hoeveelheid grafiet is toegevoegd waardoor de Durasurf XT Sintered 5501 Base de snelste is die ze gebruiken.


SIDEWALL

 • Sintered P-tex Inner and Outer Sidewall
  Geen ABS sidewaal maar P-tex! Een P-tex sidewall is niet alleen steviger maar blijft ook sterk onder variërende temperaturen.

 • P-tex Tip and Tail Protection
  Met de P-tex tip en tail wordt de houten constructie van je board beschermt. Bij een harde botsing kan water minder snel naar de kern lekken en is de schade makkelijk te repareren.


SPLITBOARD TECH

 • Phantom Hooks
  Dit splitboard heeft clips van Phantom.

Never Summer Lady West Split 21/22 Sizechart
Size (cm) 147 151
Effective Edge (mm) 112 116
Tip Width (mm) 280 284
Waist Width (mm) 236 238
Tail Width (mm) 275 279
Sidecut Radius (m) Vario 708 Vario 740
Width Regular Regular
Search engine powered by ElasticSuite