0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Peak Performance

per pagina

Peak Performance

Het verhaal van Peak Performance begon in het bergdorp Åre in de Zweedse provincie Jämtland, waarop een dag in 1986 drie getalenteerde skiërs na een dag in de bergen in gesprek raakten over functionaliteit en gebruik van kleding. Waarom maakte niemand kleding die ze graag wilden dragen? Kleding welke uitstekende functionaliteit kan  combineren met een eenvoudig maar toch cool ontwerp; niet te flitsend, maar zeker niet saai.

De drie skiërs vormden een ongebruikelijk goede groep mensen om op deze vragen antwoorden te vinden. Stefan Engström was een mogulskiër van wereldklasse met verschillende WK-overwinningen op zijn naam. Peter Blom was hoofdredacteur van het grootste skimagazine van het land en Christer Mårtensson was een art director en ontwerper. Al snel werden ze vergezeld door een vierde persoon, de voormalige alpine skiër en ski-verkoper Jonas Ottosson.

Peak Performance was geboren. De ambities van het team strekten zich aanvankelijk niet verder uit dan het maken van kleding voor zichzelf en hun vrienden, in voldoende hoeveelheden om er geld aan te verdienen. Maar de buitenwereld wilde meer. Aan het eind van de jaren tachtig waren de mensen moe van buitensporigheid en oppervlakkigheid. Een geruite flanellen blouse was plotseling het antwoord, in plaats van neon en glitter. Grunge verving synthesizers in de muziekindustrie en Peak Performance verving een aantal flitsende merken op de pistes.

Vandaag de dag is Peak Performance is één van de toonaangevende Scandinavische merken als het gaat om ski-, sport- en outdoorkleding. De nadruk ligt op functionele kleding die gedragen kan worden tijdens alle sporten. Of je nu gaat skiën, snowboarden of hiken dan biedt Peak Performance functionele hoogwaardige kleding. Altijd met als doel dat de kleding moet voldoen aan eenvoud, functionaliteit, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media