COVID-19 Update >>

0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Einde van het Seizoen: tot 40% korting op de Winter 20/21 collectie!

Karakoram

Karakoram

per pagina

Karakoram

Karakoram splitboard bindingen, opgericht in 2008 door tweelingbroers die droomden om van hun passe een carriere te maken. Beide broers studeerden op de universiteit af in "mechenical engineering" (werktuigbouwkunde) en brachten hun hele leven in de bergen door. Deze combinatie zorgde er voor dat ze zich als doel stelden het beste mogelijke splitboard systeem te ontwerpen door af te rekenen met de beperkingen van de huidige systemen. Toen de oprichters startten was er eigenlijk alleen het voile systeem wat voor zowel stijgen als dalen niet ideaal was.

Het Karakoram systeem

Het Karakoram splitboard systeem is volledig, als je een setje bindingen koopt hoef je geen pucks of andere onderdelen meer te kopen. Dus ook geen voile pucks. Het systeem werkt met een aantal eenvoudige hendels waardoor je zelfs je binding aan je voet kan houden terwijl je wisselt tussen ride en tour modus. Zien hoe het systeem werkt? Bekijk even dit filmpje op youtube.

Jeremy Jones en Karakoram

Sinds Augustus 2011 is Jeremy Jones betrokken bij de ontwikkeling van Karakoram bindingen.

Made in the USA

Karakoram splitboard bindingen worden handgemaakt in de VS. 91% van de onderdelen komt uit Washington-state gemaakt, waarvan het grootste deel in de workshop van de tweelingbroers
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media