0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Jones Snowboards

Jones Snowboards

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Jones Snowboards

Opgericht in 2010 door een van de godfathers van het freeride snowboarden: Jeremy Jones. Jones snowboards is een 100% freeride merk dat zich richt op het maken van de beste (freeride) boards die er zijn. Dat het een freeride merk is laat Jones zien door van elk board dat ze hebben (op de Aviator na) een splitboard-versie te maken. Het de bekendste boards van Jones zijn de Flagship (mothership voor dames), Hovercraft en de mountain twin. Daarnaast heeft Jones vanaf dit seizoen ook een all-mountain freestyle board: de Aviator. Hoe moet je deze boards positioneren?

De Flagship

Niet voor niets het vlaggenschip van Jones Snowboards. Dit is de freeride-knalbak, zeker in de grotere maten (168xl!). Dit is een board om hard door alle soorten terrein te rijden. Of het nu poeder, crud of hardpack is.

Flagship carbon

Dacht je dat de flagship dé knalbak was? Dan heb je het mis. De flagship carbon is er sinds 2011 en is nog nét iets stijver dan de normale flagship. Het board heeft een volle laag carbon tussen de topsheet en de core en heeft bovendien 8 horizontale en 45gr lagen om het board nóg ultra-responsive te maken. De flagship carbon is één van de lekkerste freeride boards op aarde, maar alleen voor de rijders die er mee om kunnen gaan.

Hovercraft

Jeremy’s samenvatting van de Hovercraft: “The hovercraft is all about float.”. De Jones hovercraft is het boardje dat in je auto ligt voor die dagen dat het gigantisch dumpt en jij in het bos de mooiste treeruns rijd. Veel float, en super lekker draaiend is dit het ideale board voor die diepe dagen. De hovercraft is zo geprijsd dat het een betaalbaar boardje is voor ‘erbij’.

Mountain twin

Voor freeriders die voor alle condities één top board willen rijden: Dikke poeder, lange lijnen maar ook verspoord terrein en pistes. De Mountain twin kan het allemaal.

Aviator

Voor de parkrijders die al jaren met een schuin oog naar de backcountry kijken. De Jones Aviator is een speels board dat lekker te rijden is in het park maar in tegenstelling tot veel park boards zeker ook zijn mannetje staat naast en op de piste. De aviator is freestyle board met all-mountain genen!

Jones Splitboards

Jeremy Jones en Jones snowboards zijn misschien wel dé drijvende krachten achter de splitboard revolutie van de laatste jaren. En dat is niet voor niets! Jeremy maakte met Further een prachtige film over splitboarden en Jones is dé splitboardfabrikant van de laatste jaren.

De solution, en solution carbon

De Solution is al jaren hét best verkochte splitboard . Sinds 2010 heeft de solution ook een carbon broertje: De solution carbon. Deze carbon is niet gemaakt om gewicht te besparen (hoewel deze wel lichter is), maar vooral om nog meer responsive te zijn. Net als met de flagship carbon.

De Jones Ultracraft

Een board dat wel gemaakt is om gewicht te besparen: de Jones Ultracraft weegt slechts 2.5kg en is daarmee het lichtste productie splitboard op de markt. De Ultracraft heeft de vorm van de hovercraft en is daarom uiteraard ook een superlekker poederboard.

Jones snowboards en Snowcountry

Snowcountry is Jones EPICenter-shop, wat inhoud dat we een Jones Premium dealer zijn die het hele assortiment aanbied.
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media