0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

COVID-19 Update: Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en je pakketje wordt ook gewoon bij je thuisbezorgd binnen 1 werkdag | meer info >>

Armada

Armada

per pagina

Armada

Toen Armada in 2002 werd opgericht door pro skiers Tanner Hall, JP Auclair, Julien Regnier, JF Cusson en Boyd Easley was Armada een klein exotisch merkje met een handvol producten. Nu jaren later is Armada niet langer een klein merkje, Armada is één van de drijvende krachten achter de opkomst van Freeskiing.
Vandaag de dag wordt Armada wereldwijd gedistribueerd in meer dan 40 landen. Toch heeft Armada het gevoel van dat kleine merkje weten te behouden. Armada wordt gerund door skiërs voor skiërs. En dat is te merken aan de altijd vernieuwende producten waar ze mee komen. In 2017 is Armada deel geworden van Amersports.

Armada zorgt voor een single-minded focus op het product, om ervoor te zorgen dat de ski's en kleding altijd aan de behoeften van teamrijders moeten voldoen.

Armada kleding

Sinds 2012-2013 is Armada in zee gegaan met Gore en zijn de toplijnen voorzien van Gore-Tex uiteraard met de bekende Armada look & feel. Dat technische en functionele kleding niet langer is voorbehouden aan de conservatievere merken laat Armada zien.

De ski's

De mainfocus van Armada is freeski, dit wordt duidelijk als je naar de ski-collectie kijkt! Waar traditionele skimerken een freeride lijn voeren naast een grote collectie piste-ski's heeft Armada een allmountain collectie naast een enorme freeride collectie. De top 3 best verkochte Armada ski's zijn 100+mm onder de voet. Geen enkel ander "groot" merk dat dat evenaart.

Armada ski's online kopen

Snowcountry is de grootste Armada ski dealer van de Benelux en toonaangevend in de collectie, de belangrijkste modellen zijn ruim in voorraad.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media