Laden...

Line Vision 98 20/21

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Ski Afmetingen 131-98-119
Radius 18m @ 179cm

Snel overzicht

De Line Vision 98 is een speelse all-mountain ski met het gewicht van een licht tourski. Dit is die ene ski waar je de ene dag het skigebied mee af krast en de dag daarna een lange tour mee gaat maken op zoek naar maagdelijke poeder. De Triple Hybrid Construction bestaat uit drie lichtgewicht materialen die resoneren op verschillende frequenties. Daardoor ontstaat een zeer gedempte en lichte ski die toch zeer levendig is. Stabiel op snelheid in het terrein, licht en gemakkelijk dwars te zetten.

Details

Early rise™
De tip en tail van de ski lopen vanuit het midden gezien eerder omhoog. Dit helpt bij het draaien in lastige sneeuw en met het drijven in de verse poeder.

Early taper™
Het breedste punt van de taillering ligt dichter bij het midden. Daardoor beweegt de ski soepeler en gelijkmatiger zijwaarts door de poeder.

Triple Hybrid Construction
Door drie verschillende laminaten te combineren in de houten sandwich constructie heeft Line een zeer lichte kern weten te ontwikkelen met zeer levendige en dempende eigenschappen.

Partly cloudy core
Een van Paulownia gemaakte kern in de ski zorgt voor een ligt en levendig gevoel tijdens het skien. 

Capwall™
Een cap constructie voor gewichtsbesparing en een sidewall onder de voet voor maximale krachtoverbrenging.

Directional flex™
De tip is zachter dan de tail. Gemakkelijk bochten in zetten terwijl de tail zorgt voor stabiliteit en controle.

5-cut™
Niet één, niet twee maar vijf verschillende radiussen zijn verwerkt in de kant. Dit zorgt voor passende grip bij elk type bocht.

ModelLine Vision 98
Size172179186
Tip width (mm) 131 131 131
Waist width (mm) 98 98 98
Tail width (mm) 119 119 119
Radius - Sidecut (m) 18 18 18
Weight per ski (g) X X X