0 € 0,00
  • De Freeride, Tour en splitboard experts.
  • Altijd > 5000 producten in voorraad
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*.
  • Gratis retouren*
Remove bar

Lawine Airbags

Lawine Airbags

Lawine Airbags

Lawine airbags redden levens, zo is gebleken uit een onderzoek van het zwitserse lawine autoriteit SLF. Van de 180 personen die in een lawine kwamen en hun airbag opblaasden overleefden 177 personen de lawine. Dit is een aanzienlijk groter percentage dan bij de lawineslachtoffers zonder deze lawine rugzak. Een Lawine Airbag vergroot je overlevingskansen aanzienlijk. Een must voor iedereen die zich met regelmaat buiten de pistes begeeft.

Let op: Een lawine-airbag maakt een lawinepieper, schep, en sonde niet overbodig! Deze items moeten tot de standaarduitrusting van iedere skier en snowboarder buiten de pistes behoren. Kijk hier voor complete sets.

Vragen over de werking, benieuwd naar de verschillen? Neem even contact met ons op!

Snowcountry heeft de grootste collectie merken en lawine airbags van Europa. Wij voeren onder andere: Mammut (removable airbag systeem en Protectie Aitrbag Systeem, ABS, Ortovox MASS, Scott Alpride, Black Diamond / Pieps Jetforce en de inside ABS modellen van  The North Face, Dakine en Deuter! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media