Laden...

Klean Kanteen Wide Insulated 0.6L

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

De populaire vacuüm insulated versie van de wide van Klean Kanteen is verbeterd. Net als alle wide bottle is deze fles makkelijk schoon te maken, te vullen, en te schenken. Deze fles houdt je warme dranken heet voor 12 uur of koude dranken koud voor 24 uur. Vooral met de waterbestendige Café 2.0 dop is dit de ideale fles voor je on-the-go warme of koude dranken.

Details

Kenmerken:

  • Grote opening met een diameter van 54m voor gemakkelijk schenken en vullen
  • Compatibel met de meeste backcountry water filters
  • De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en is gemakkelijk schoon te maken
  • De dubbel wandige vacuüm geïsoleerde constructie houdt inhoud 12 uur warm en 24 uur koud
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Portable, herbruikbaar, and recyclebaar
  • Capaciteit: 592ml
  • Gewicht: 381g
  • Afmetingen: 244 x 75 mm


BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.