Laden...

Klean Kanteen Wide Single Wall 800ml / 27oz

€ 22,95

Snel overzicht

De extra brede opening van deze fles zorgt ervoor dat hij gemakkelijk te vullen, schenken, en schoonmaken is. Het strakke design past bovendien in de meeste cup holders. Daarnaast is deze fles gemaakt van 90% gerecycled staal!

Details

Kenmerken:

  • Gemaakt van 90% gerecycled staal
  • Grote opening met een diameter van 54m voor gemakkelijk schenken en vullen
  • Compatibel met de meeste backcountry water filters
  • De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en is gemakkelijk schoon te maken
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Portable, herbruikbaar, and recyclebaar
  • Capaciteit: 800ml
  • Gewicht: 230g

BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.