Laden...

Klean Kanteen Reflect 0.8L With Stainless Unibody Bamboo Cap

16%
Nog %1 beschikbaar
v.a. € 33,50 Normale prijs € 40,00
Inclusief BTW

Snel overzicht

Mooi in zijn simplicitiet, en doelbewust met zijn design. Deze fles is bijzonder vanwege zijn strakke design. Wordt standaard geleverd met de Bamboo Cap.

Details

Bij Snowcountry zijn alle flessen samen te stellen met 1 of 2 doppen naar keuze. Sommige modellen komen standaard met 1 dop, maar de meesten worden standaard zonder dop geleverd. Zo kun je elke fles precies zo samenstellen als jij dat wilt!

Kenmerken:

  • Grote opening met een diameter van 44m voor gemakkelijk schenken en vullen
  • Staal, silicone, en duurzame bouw met bamboe
  • De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en is gemakkelijk schoon te maken
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Portable, herbruikbaar, and recyclebaar
  • Capaciteit: 800ml
  • Gewicht: 244g
  • Afmetingen: 252 x 73 mm

 

BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.