Laden...

Klean Kanteen Pint Cup 473ml / 16oz

50%
Speciale prijs € 5,98 Normale prijs € 11,95
50%

Snel overzicht

Deze pint is perfect tijdens het kamperen. Of je er nou water uit drinkt of whiskey uit nipt, deze pint zal geen bijsmaakjes geven. Het gebruik van plastic bekertjes is niet meer nodig. Deze pint is makkelijk met de hand af te wassen door het roestvrije staal, maar is ook vaatwasser bestendig.

Details

  • In tegenstelling tot glas, breekt deze cup niet
  • De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en is gemakkelijk schoon te maken
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Stapelbaar en portable
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Capaciteit: 473 ml
  • Gewicht: 99.2g
  • Afmetingen: 127 x 89 mm


BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.

Deksel optie
Selecteer een deksel bij uw beker om uw drankje langer op tempratuur te houden en stof er uit. 
(Deksel is niet 100% lek vrij)