Laden...

Klean Kanteen Food Canister Vacuum Insulated 236ml / 8oz

Beschikbaarheid: In voorraad
€ 34,95
Inclusief BTW

Snel overzicht

Klean Kanteen food canisters houden de inhoud  droog, vers en smaakvol. Doordat deze canisters ook gemaakt zijn van 18/8 roestvrij staal, heb je geen last van bijsmaken of geurtjes. Deze canister is bovendien vacuüm geïsoleerd, dus je warme inhoud blijft warm, en je koude inhoud blijft koud! 

Details

  • Capaciteit: 236 ml
  • Roestvrij staal
  • BPA vrij
  • Stapelbaar
  • Dubble wandconstructie houdt de inhoud 4u warm / 12u koud


BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.

Search engine powered by ElasticSuite