Laden...

Klean Kanteen Classic Insulated 0.6L

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

The Klean Kanteen Classic Vacuum Insulated 0.6L heeft een gemiddeld volume. Omdat deze iets groter is dan de 12OZ kun je meer vloeistof meenemen. Toch is deze fles compact genoeg om goed in je tas te passen.

Details

Kenmerken:

  • Grote opening met een diameter van 44m voor gemakkelijk schenken en vullen
  • De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en is gemakkelijk schoon te maken
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Portable, herbruikbaar, and recyclebaar
  • De dubbel wandige vacuüm geïsoleerde constructie houdt inhoud 12 uur warm en 24 uur koud
  • Capaciteit: 592ml
  • Gewicht: 346g
  • Afmetingen: 282 x 73 mm


BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.