SUMMER Sale | 10% Extra Korting | Code: SUMMER10
Laden...

Klean Kanteen Classic 0.8L

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Snel overzicht

Met een capaciteit van 0.8L is de Classic 27OZ de meest populaire fles van Klean Kanteen. Met zijn afmetingen past hij goed in de meeste tassen en kun je toch 0.8L aan vloeistof meenemen. Met de Sport Cap 3.0 is hij bovendien perfect voor tijdens het sporten. Natuurlijk is het bij Snowcountry mogelijk deze fles te bestellen met een dop naar keuze.

Details

Kenmerken:

  • Grote opening met een diameter van 44m voor gemakkelijk schenken en vullen
  • De elektrolytisch gepolijste binnenkant zorgt ervoor dat je geen bijsmaken krijgt en is gemakkelijk schoon te maken
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Portable, herbruikbaar, and recyclebaar
  • Capaciteit: 800ml
  • Gewicht: 204g
  • Afmetingen: 275 x 73 mm


BPA Free

Alle producten van Klean Kanteen zijn BPA free. BPA is een afkorting voor Bisphenol A. Dit is gebruikt in veel plastic flessen en  verpakkingen. Onderzoek heeft aangetoond dat verpakkingen met BPA deeltjes kunnen achterlaten in het eten of drinken. Dit heeft een negatieve invloed op de gezondheid.

100% 18/8 Stainless Steel

18/8 betekent 18% chromium en 8% nickel. Dit is de perfecte combinatie van de stoffen zodat deze goed hechten en geen stoffen achterlaten. Roestvrij staal is veilig, duurzaam, en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de fles volledig BPA Free.

Lifetime warranty

Het doel van Klean Kanteen is om producten te maken die levenslang meegaan. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je nooit een nieuwe fles meer hoeft te kopen. Hierom garanderen ze ene levenslange garantie op hun producten.

Easy Clean

In lijn met hun naam, zijn alle producten van Klean Kanteen makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Alle producten hebben een afgerond design en grote openingen. Het roestvrij staal hecht niet met vuil, en de meeste producten kunnen in de vaatwasser.

1% For the Planet

1% van de omzet gaat naar organisaties om het milieu te verbeteren. Hiermee heeft Klean Kanteen als 1.5 miljoen dollar bijgedragen aan de verbetering van het milieu.