0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00
< klantenservice

Verzenden en Bezorgen

 • Levertijd

  Op Express zendingen kunnen wij op dit moment helaas geen levertijdgarantie geven.

  Reguliere levertijden

  Nederland en België = 1 werkdag*

  Maandag t/m Vrijdag

  • Normale pakketten en ski's & snowboards t/m 170cm: voor 22:00 besteld = volgende dag in huis*. Bezorging maandag t/m zaterdag met PostNL.
  • Ski's en snowboards langer dan 170cm: voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis*. Bezorging maandag t/m vrijdag met UPS.


  Zaterdag

  • Normale pakketten en ski's & snowboards t/m 170cm: voor 17:00 besteld = maandag in huis*. Bezorging maandag t/m zaterdag met PostNL.
  • Ski's en snowboards langer dan 170cm: op zaterdag besteld = dinsdag in huis*. Bezorging maandag t/m vrijdag met UPS.


  Zondag

  • Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op maandag verzonden.

  Extra bezorgopties:

  • Pakketpunt. Pakketjes t/m 170cm kun je kosteloos laten bezorgen op een pakketpunt van PostNL
  • Avondlevering. Pakketjes t/m 170cm kun je de volgende werkdag laten bezorgen tussen 18:00 en 22:00. Alleen beschikbaar in NL.
  • Zondaglevering. Bezorging op zondag is mogelijk voor pakketten t/m 170cm via PostNL. Uiterlijke besteltijd is zaterdag 17:00. Alleen beschikbaar in NL.
  • Express levering. UPS Express Saver garandeeert levering op de volgende werkdag. UPS Express garandeert levering de volgende werkdag voor 12:00. Bestelling dient geplaatst te worden op werkdagen voor 16:00 en levering vindt alleen plaats op werkdagen.

   
  * De kleine lettertjes

  • Voor de standaard bezorging zijn wij afhankelijk van onze transportpartners. Wij kunnen daarom geen 100% garantie afgeven over de bezorgdag. Onze ervaring is dat het pakket in 95% van de gevallen op de aangegeven dag wordt bezorgd in Nederland en België (UPS Standard en PostNL).
  • Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op maandag verzonden.
  • Bestel je ski’s inclusief bindingen die gemonteerd moeten worden dan doen wij er alles aan je ski's nog dezelfde dag te monteren. In zeldzame gevallen kan de verzending 1-2 werkdagen langer duren, afhankelijk van de drukte. Drukke periodes zijn bijvoorbeeld Black Friday, de week voor de kerstvakantie en de week voor de voorjaarsvakantie. Heb je veel haast? Neem dan even contact met ons op!
  • Plaats je een bestelling voor meerdere producten met verschillende levertijdindicaties dan geldt de levertijdindicatie van het product met de langste levertijd.
  • Er wordt niet bezorgd of verzonden op nationale feestdagen.


  Hieronder zie je een overzicht van de levertijden in de rest van Europa. In het geval van een buitengebied zoals een afgelegen skidorp moet je er in sommige gevallen 1-2 werkdagen bij optellen. Voor een precieze levertijdindicatie kun je gebruik maken van de UPS Calculator op de UPS website. Gebruik als afzendadres: Stoutenburg - 3836 - Nederland.

  UPS EU levertijden

 • Verzendkosten

  Gratis verzending vanaf € 50,-
  Verzending binnen Nederland en België is gratis vanaf € 50,-. Onder de € 50,- betaal je slechts € 4,50. Voor een overzicht voor verzendkosten naar andere landen bekijk je onze Verzendkostenpagina of doorloop je de checkout voor de meest accurate en up-to-date weergave van de kosten. Je krijgt altijd de totale kosten te zien voordat je definitief besteld.

 • Verzendwijze
  Verzendmethode Bezorging
  UPS Standard Standaard verzending met UPS. Aflevering binnen vijf werkdagen in heel Europa, afhankelijk van de bestemming. Nederland en België 1 werkdag.
  UPS Express Saver Aflevering op de volgende werkdag overdag in vrijwel alle Europese businesscentra.
  UPS Express Aflevering op de volgende werkdag voor 10:30 uur of 12:00 uur op de meeste zakelijke adressen in Europa.
  PostNL Standaard Standaard verzending met PostNL. Aflevering op de volgende werkdag en zaterdag.
  Bezorging op ophaalpunt Aflevering op een ophaalpunt van PostNL of UPS de volgende werkdag. je kan zelf je gewenste ophaalpunt kiezen.

  Wij kunnen niet verzenden naar postbussen en Army Post Office (APO) en Fleet Post Office (FPO) -adressen.

 • Bestelling Afhalen

  Wil je je bestelling afhalen in de winkel? Plaats dan je bestelling in onze webshop en geef in het opmerkingenveld, boven de bestelknop, aan dat je je producten zelf wilt afhalen. Geef ook aan welke datum je het wilt afhalen. Als bezorgmethode kun je voor Gratis Thuisbezorging kiezen. Bij het afhalen is er helaas geen gelegenheid tot passen of advies.

  Afhalen kan alleen tijdens openingstijden van onze klantenservice en/of showroom.

 • Zending Volgen
  Als wij je bestelling verzonden hebben ontvang je ’s avond een track & trace e-mail. In deze e-mail ontvang je een trackingcode en link naar de bezorger waarmee je de zending kunt volgen.
 • Bezorging Wijzigen

  Wij kunnen je bezorging wijzigen zolang je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Is je bestelling reeds onderweg dan kunnen wij je bezorgmethode of adres niet meer wijzigen. In veel gevallen kun je een account aanmaken bij de bezorgdienst en zelf aangeven dat je het leveringsadres of bezorgtijd wilt wijzigen. Lukt dit niet neem dan contact op met de pakketdienst om je wijzigingen door te geven:

  UPS Klantenservice
  0900 2255 877 (lokaal tarief)

  PostNL Klantenservice
  0900 09900 (lokaal tarief)

 • Speciale bezorg instructies

  Wij kunnen helaas geen speciale instructies doorgeven aan de pakketbezorger. Het heeft dus geen zin om dit soort instructies in ons opmerkingveld te vermelden. Indien de zending via UPS verloopt heb je wel de mogelijkheid om een UPS My Choice account aan te maken. Zodra het pakket in het UPS verzendtraject is kun je via je je UPS account zelf speciale instructies doorgeven. Wij kunnen niet garanderen dat deze instructies worden opgevolgd.

  Bij speciale instructies verschuift de verantwoordelijkheid voor de zending in sommige gevallen van ons naar jou. Bijvoorbeeld; jij geeft de instructie aan de bezorger om het pakket bij de voordeur achter te laten. De bezorger zet het pakket voor de deur en het wordt gestolen. Wij kunnen in dat geval niet verantwoordelijk worden gehouden voor de schade.

 • Niet Thuis?
  Ben je niet thuis tijdens bezorging dan wordt een briefje achtergelaten door de pakketbezorger. Volg de instructies van de bezorgingsdienst om een 2e leverpoging in te plannen of om de bestelling af te halen bij een afhaalpunt.
 • Pakket niet ontvangen

  Heb je je pakket niet ontvangen check dan volgende dingen.

  Controleer de track & trace code
  In onze verzendbevestiging heb je een link ontvangen naar de track & trace gegevens van je pakket. Bekijk hier wat de status van je zending is. Misschien heeft de bezorger een onverwachte vertraging opgelopen of ligt het pakket op een pick-up point op je te wachten

  Controleer het bezorgadres
  Klopt het bezorgadres wat je hebt opgegeven?

  Controleer je post
  Controleer of je een briefje in de brievenbus hebt ontvangen van de bezorger. Misschien was je tijdens de eerste poging niet thuis.

  Als het pakket alsnog niet is aangekomen neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Beschadigd Pakket

  Wij adviseren je om altijd de verpakking van het pakket te controleren voordat je voor ontvangst tekent. Bij substantiële schade aan het pakket (karton of tape) raden wij je aan het pakket te weigeren en contact op te nemen met onze klantenservice.

  Heb je al getekend voor ontvangst? Geen probleem, maak dan enkele foto’s van de doos voordat je het product gaat controleren op schade. Bij schade aan de doos en het product adviseren wij je direct contact op te nemen met de klantenservice. Gooi de beschadigde doos niet weg, deze kan nog nodig zijn voor het onderzoek van de vervoerder.

 • Bijzondere Producten

  Airbag cilinders: wij zijn niet in staat om airbag cilinders te versturen met UPS. Dit product wordt vanwege een verhoogd risico niet geaccepteerd voor verzending. Als je bestelling een Airbag cilinder bevat zullen wij je bestelling via een andere transporteur toesturen. De levertijd kan hierdoor in sommige gevallen iets langer worden. Uiteraard ontvang je hiervan gewoon een verzendbevestiging met tracking code.

 • Verpakking

  Wij vinden het erg belangrijk dat producten nieuw en onbeschadigd bij je aankomen. Voor het verzenden van je bestelling gebruiken we enkel de beste verpakkingen.

  Ski's en Snowboards:
  7 mm dubbele golf karton

  Andere producten:
  4 mm dubbele golf karton

  Alle producten worden handmatig gepickt en verpakt in ons magazijn. Bij ski's verpakken wij het paar ook altijd nog in cellofaanwrap om zo schade door wrijving en vocht te voorkomen.

 • Internationale verzendingen

  Wij verzenden wereldwijd. In de checkout kun je jouw land kiezen en krijg je de verzendkosten te zien. Staat je land er niet tussen neem dan contact op met onze klantenservice.

  Wil je dat wij naar remote areas versturen zoals het noorden van Groenland of Spitsbergen neem dan eerst contact op met onze klantenservice.

 • Verzending naar niet-EU landen en BTW

  Voor klanten van niet-EU landen (bijvoorbeeld: Zwitserland, Noorwegen, Canada, Verenigde Staten en Japan) wordt de BTW automatisch op je totaalprijs in mindering gebracht. Tijdens het afronden van je bestelling zie je nogmaals: €0,- BTW, weergegeven bij je totale bestelbedrag.

  Houd er rekening mee dat de BTW van het land van bezorging + de importheffingen bij aflevering bij je in rekening worden gebracht.

  • Zwitserland (vanaf januari 2018): 7,7% BTW + 21 CHF heffing
  • Noorwegen (vanaf oktober 2012): 25% BTW + NOK 165.00 heffing

  BELANGRIJK
  1. Voor de juiste weergave van de verzendkosten moeten het bezorgadres en land correct zijn ingevuld.
  2. Het is voor ons niet mogelijk alle douaneregels ter wereld bij te houden. Informeer jezelf daarom altijd goed om onverwachte importkosten te voorkomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bijkomende import- en douanekosten.

  Rusland
  Voor verzendingen naar Rusland hebben wij de volgende gegevens nodig:

  1. Volledige naam (voor-, achternaam van de koper)
  2. Telefoonnummer
  3. Paspoortnummer
  4. Een kopie van het paspoort

  Wij versturen geen bestelling naar Russische privé adressen. Wij hebben dus te allen tijden een zakelijk bezorgadres nodig.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media