0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

SEPTEMBER: 20/21 SKI & SNOWBOARD DEAL 10% EXTRA KORTING | CODE: PREWINTER21

< klantenservice

Productvragen

 • Moet ik mijn ski’s of snowboard na ontvangst nog slijpen en waxen?
  Dat is niet nodig, ski’s en snowboards worden vanuit de fabriek reeds geslepen en gewaxt. De wax is echter niet heel duurzaam en wij adviseren na 2-3 dagen een nieuwe waxlaag aan te (laten) brengen.
 • Krijg ik een ski- of snowboardtas bij mijn bestelling?
  Nee dit zit er niet gratis bij maar kun je uiteraard bij ons los bijbestellen.
 • Worden mijn skibindingen gemonteerd?

  Als je je zoollengte aan ons doorgeeft bij de bestelling dan monteren wij je binding gratis op de ski. Het doorgeven van je zoollengte doe je in het opmerkingenveld boven de bestelknop in de checkout. Lees hier alles over het monteren van skibindingen

 • Worden mijn snowboardbindingen gemonteerd?
  Nee snowboardbindingen worden door ons niet gemonteerd. Het risico dat een gemonteerde binding beschadigd raakt tijdens transport is te hoog. Bovendien is montage eenvoudig en kun je gelijk je juiste stance kiezen.
 • Kan ik de kleur van mijn snowboard base kiezen?
  De meeste snowboards worden geproduceerd met een Flip Flop base. Dit houdt in dat de base 2 tot 4 verschillende kleurstellingen kan hebben om materiaalverspilling te voorkomen. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde kleurstelling dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld bij je bestelling. We kunnen alleen niet garanderen dat we die specifieke kleur hebben en aan je kunnen leveren.
 • Welke maat stijgvellen heb ik nodig?

  Het is belangrijk om de juiste lengte en breedte maat stijgvellen te selecteren zodat ze goed op je ski’s passen en goede grip geven. Daarnaast is het zonde om een te breed stijgvel te selecteren. Dat kost meer en je snijdt uiteindelijk een groot deel weer van de kanten af.

  Breedte kiezen:

  1. Bekijk hoe breed de tip van je ski is. Dit staat in een tabel op de product pagina of als je al ski’s hebt kun je dit opmeten.
  2. Selecteer een stijgvel die de gehele breedte dekt of net iets smaller is. Het stijgvel mag niet breder zijn dan je tip en niet meer dan 15 millimeter smaller zijn dan de tip van je ski.

  Voorbeeld: een Salomon QST 99 in de lengte 181 is 138mm breed in de tip. Een 140mm breed stijgvel is te breed en een 120mm breed stijgvel is te smal. De mooiste breedte maat is 130mm.

  Lengte kiezen:

  1. Stijgvellen zijn in lengte verstelbaar door middel van een siliconen strap. Elk stijgvel is in een aantal lengtes beschikbaar.
  2. Selecteer de lengte van het stijgvel zodat de lengte van je ski binnen de range van de verstel range valt.

  Voorbeeld: Je Salomon QST 99 ski is 181cm lang. Van de Contour Hybrid Mix heb je lengte maat 177-184cm nodig.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media