0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

SEPTEMBER: 20/21 SKI & SNOWBOARD DEAL 10% EXTRA KORTING | CODE: PREWINTER21

< klantenservice

Showroom

 • Openingstijden Showroom

  Tussen 16 november en 13 maart:
  Donderdag 18:00 – 21:00
  Zaterdag 10:00 – 17:00

  Tussen 13 maart en november:
  Gesloten

 • Adres Showroom
 • Advies
  In de winkel staan ski-, snowboard- en outdoor-specialisten klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Iedereen binnen Snowcountry is een freerider, snowboarder en/of tourskiër. Wij zijn bekend met de producten die wij verkopen omdat we veel er van zelf gebruiken.
 • Assortiment
  Alle producten die je op onze website kunt bestellen hebben wij in eigen voorraad liggen. Alles kun je dus bekijken en passen. Omdat ons assortiment te groot is om allemaal in onze winkel te tonen is het wel handig om van te voren een selectie te maken van producten die je graag wilt zien.
 • Skischoenen passen

  In onze showroom helpen we je graag met het vinden van de perfecte skischoen. Er wordt ruim de tijd genomen om de juiste schoen te vinden, hou rekening met 45 minuten tot 1,5 uur. Wij hebben een ruim assortiment aan freeride- en tourschoenen. Wij voeren alleen schoenen uit het hogere segment voor de gevorderde en vergevorderde skiërs.

  Stap 1 – 3D voetscan
  Wij maken gebruik van de Sidas Corpus-e Feetbox 3D. Deze 3D laserscanner maakt een 3D beeld van je voeten en onderbeen met een nauwkeurigheid van +/- 1 mm. Vervolgens wordt het voetvolume, voetdruk en voetstand geanalyseerd. Deze data wordt afgezet tegen een database waar de vorm en het volume van al onze skischoenen in is opgeslagen. Met deze scan kunnen we de beste match vinden en de keus vaak beperken tot 1 of 2 modellen.

  Stap 2 (Optioneel) – custom zooltjes
  In alle gevallen adviseren wij het laten aanmeten van een custom zooltje van Sidas. Met een vacuum kussen maken we een mal van de onderkant van je voet. Vervolgens gebruiken wij deze mal om de zooltjes precies op maat te maken. Het voordeel van deze custom zooltjes is dat deze veel beter aansluiten op de vorm van je voet en daardoor beter ondersteunen dan de standaard zooltjes die worden meegeleverd in een skischoen. Dit kan veel problemen met koude tenen, kramp en drukpunten voorkomen.

  Stap 3 - passen
  Aan de hand van de 3D voetscan en met het optionele zooltje gaan we een 1 en maximaal 2 schoenen passen met een paar nieuwe performance sokken van Stance. 

  Stap 4 (optioneel) – bootfitting
  Als we uiteindelijk een skischoen heben bepaald gaan we de liner en/of buitenschaal verwarmen en customizen naar je voet. Dit is overigens niet altijd nodig, mar wordt wel als zeer prettig ervaren.

  Voor de allerbeste fit kun je bij ons ook Zipfit liners bestellen. Deze binnenschoenen bevatten kurk dat na verwarming zich helemaal naar jouw voet vormt. De Zipfit liner vervangt de originele binnenschoen in zijn geheel.

  Stap 5 - nazorg
  Heb je bij ons in de showroom skischoenen gekocht n.a.v. ons advies en zitten ze toch niet goed? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. In nagenoeg alle gevallen kunnen wij de schoen verder aanpassen om de problemen op te lossen. 

  Let op, deze dienst bieden wij alleen gratis aan als je de schoenen in de showroom hebt gekocht n.a.v. ons advies. Heb je online bij ons de schoenen gekocht, of in de showroom een schoen gekocht die wij niet hebben geadviseerd, dan kun je alsnog terecht voor nazorg, de kosten hiervoor berekenen wij dan echter wel aan je door. Neem in dat geval contact met ons op voor een inschatting van de kosten.

  Kosten
  Als je bij ons komt voor skischoenadvies betaal je € 50,- voor de voetscan en voor het aanmeten krijg je een paar nieuwe Stance sokken. Koop je de schoenen bij ons dan brengen wij de kosten van de scan in mindering op het aankoopbedrag van de schoen en krijg je de sokken en skischoenentas van ons.

  Tevens is alle nazorg bij de prijs van de skischoenen inbegrepen. 

  De kosten voor het aanmeten van custom zolen bedragen € 119,95 wanneer je deze gelijktijdig aanschaft met de skischoenen dan reken wij hiervoor €99,95.

 • Snowboardschoenen passen

  In onze showroom helpen we je graag met het vinden van de perfecte snowboardschoen. Er wordt ruim de tijd genomen om de juiste schoen te vinden, hou rekening met 45 minuten tot 1,5 uur. Wij hebben een ruim assortiment aan all-mountain-, freeride-, en tourschoenen. Wij voeren voornamelijk schoenen uit het hogere segment voor de gevorderde en vergevorderde snowboarders.

  Hoe gaat snowboardschoenen passen bij ons in zijn werk:

  Stap 1 – 3D voetscan
  Wij maken gebruik van de Sidas Corpus-e Feetbox 3D. Deze 3D laserscanner maakt een 3D beeld van je voeten en onderbeen met een nauwkeurigheid van +/- 1 mm. Vervolgens wordt het voetvolume, voetdruk en voetstand geanalyseerd. Met deze scan kunnen we de keus al vaak beperken tot 1 of 2 modellen.

  Stap 2 (Optioneel) – custom zooltjes
  In sommige gevallen adviseren wij het laten aanmeten van een custom zooltje van Sidas. In een belaste stand wordt er een mal van de onderkant van je voet gemaakt. Vervolgens gebruiken wij deze mal om de zooltjes precies op maat te maken. Het voordeel van deze custom zooltjes is dat deze veel beter aansluiten op de vorm van je voet en daardoor beter ondersteunen dan de standaard zooltjes die worden meegeleverd in een skischoen. Dit kan veel problemen met koude tenen, kramp en drukpunten voorkomen.

  Stap 3 - passen
  Aan de hand van de 3D voetscan en met het optionele zooltje gaan we een aantal schoenen passen met een paar nieuwe performance sokken van Stance. Gemiddeld passen wij 3 paar schoenen maar dankzij de footscan is het vaak al bij het 1e of 2e paar raak.

  Stap 4 (optioneel) – bootfitting
  Als je uiteindelijk een snowboardschoen hebt uitgekozen kunnen wij bij sommige schoenen de liner verwarmen en nog iets verder naar je voet zetten. Dit is overigens bijna nooit nodig.

  Stap 5 - nazorg
  Heb je bij ons in de showroom snowboardschoenen gekocht n.a.v. ons advies en zitten ze toch niet goed? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. In sommige gevallen kunnen wij de schoen verder aanpassen om de problemen op te lossen. Dit is in de meeste gevallen volledig gratis.

  Let op, deze dienst bieden wij alleen gratis aan als je de schoenen in de showroom hebt gekocht n.a.v. ons advies. Heb je online bij ons de schoenen gekocht, of in de showroom een schoen gekocht die wij niet hebben geadviseerd, dan kun je alsnog terecht voor nazorg, de kosten hiervoor berekenen wij dan echter wel aan je door. Neem in dat geval contact met ons op voor een inschatting van de kosten.

  Kosten
  Als je bij ons snowboardschoenen gaat passen betaal je € 50,- voor de voetscan en een paar nieuwe Stance sokken. Koop je de schoenen bij ons dan brengen wij deze € 50,- in mindering op het aankoopbedrag van de schoen.
  De kosten voor het aanmeten van custom zooltjes bedragen € 100,-. i.c.m. een snowboardschoen aanschaf (los €120,-) Dit is uiteraard optioneel.

  Aankoop en retour
  Wij kunnen een aankoop enkel retour nemen wanneer deze in de originele verpakking retour komt.

 • Skischoenen passen op afspraak

  In het winterseizoen kun je een afspraak maken om skischoenen te passen. Om de beschikbare tijdsblokken te bekijken en een afspraak in te boeken kun je naar onze boekingspagina gaan. De kosten voor het passen met de voetscanner en een set Stance performance sokken bedragen € 50,-. Lees hier hoe wij te werk gaan om je de perfecte Freeride schoen aan te meten.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media