0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

SEPTEMBER: 20/21 SKI & SNOWBOARD DEAL 10% EXTRA KORTING | CODE: PREWINTER21

< klantenservice

Overige Diensten

 • Quiver Killer inserts monteren

  Als enige grote Freeskishop in Europa kunnen wij je ski's monteren met Quiver Killer inserts. Het voordeel hiervan is dat je meerdere ski's kunt gebruiken met slechts 1 binding. Het is zelfs mogelijk 2 boorpatronen te monteren zodat je je ski kan voorzien van bijvoorbeeld een alpine binding (DIN) en kan afwisselen met een tech- of toerbinding.

  Ook met reizen en voor de portemonnee biedt dit voordelen, aangezien je veel eenvoudiger meer ski's kan meenemen en minder bindingen hoeft aan te schaffen.

  Wij monteren enkel Quiver Killer inserts in ski's die bij ons zijn besteld en nieuw zijn. De kosten zijn € 149,95 per boorpatroon met inserts (voor 1 paar ski’s).

 • Skibindingen monteren

  Kosten skibinding montage

  • Bij aanschaf van een ski met skibinding is de montage gratis. Om de bindingen op de ski’s te kunnen monteren hebben wij alleen jouw skischoenmaat in millimeters nodig. Het doorgeven van je zoollengte doe je in het opmerkingenveld boven de bestelknop in de checkout.
  • Als je de ski’s bij ons aanschaft en de bindingen ergens anders (of andersom) en wil je dat wij de bindingen monteren dan betaal je € 30,-. Je kunt hiervoor een afspraak maken via onze klantenservice.
  • Als je zowel de ski’s als bindingen ergens anders hebt gekocht maar je wilt graag dat wij de bindingen monteren dan kost dit € 60,-. Je kunt hiervoor een afspraak maken met onze klantenservice.

  Skischoen zoollengte aflezen

  Hoe wij te werk gaan

  1. Wij meten altijd het door de fabriek aangegeven montagepunt na. De montage indicatie wordt soms geprint op de topsheet en dit kan tijdens het drukproces in de fabriek verschuiven.
  2. Wij gebruiken alleen de officiële boormallen van de bindingfabrikanten. Wij hebben vrijwel alle mallen en kunnen daarmee alle bindingen zeer precies monteren.
  3. Na het boren vullen wij de gaatjes met speciale bindinglijm die ervoor zorgt dat er na montage geen vocht via de boorgaten in de kern kan komen. Ook geeft deze lijm de schroeven iets meer grip.
  4. Wij zorgen voor een goed passende stopper met de juiste breedte. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de stopper blijft hangen achter de staalkanten (te smal) of juist bij het skiën in de weg zit (te breed).
  5. We schroeven de binding vast en draaien ter controle alle schroeven handmatig na.
  6. We doen een laatste inspectie om te kijken of alles goed zit en correct werkt.

  Afwijkende montage
  Wij monteren al onze ski’s standaard op het aanbevolen (recommended) montagepunt. Mocht je hiervan willen afwijken vermeld dit dan in het opmerkingenveld. Wil je verder advies m.b.t. skimontage neem dan contact op met onze klantenservice. 

  Afstelling en DIN

  Let op! Als je bij ons een ski koopt en de binding laat monteren door ons, dan wordt deze gemonteerd op de zoollengte van je schoen (wij monteren enkel op basis van de door jou verstrekte gegevens). De ski wordt niet afgesteld op individuele behoeftes en skischoen aangezien wij niet jouw skischoen hebben om de fijn afstelling mogelijk te maken. Hierdoor is de ski niet klaar om direct te gebruiken. Wij adviseren de binding af te laten stellen in een lokale skiwinkel. Je kunt de fijn afstelling uiteraard ook zelf doen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de correcte afstelling van je bindingen.

  Kom je er niet uit dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

  Skibindingen en de Verenigde Staten en Canada

  Bestel je ski’s plus bindingen vanuit de V.S. of Canada dan kunnen wij de bindingen wegens aansprakelijkheid niet voor je monteren. Uiteraard kun je deze producten wel gewoon bestellen, ze worden dan ongemonteerd bij je geleverd.

 • Stijgvellen op maat

  Bestel je bij ons stijgvellen i.c.m. ski’s en tourbindingen dan snijden wij de stijgvellen direct voor je op maat. Als je dit niet wilt vermeld dit dan in het opmerkingenveld boven de bestelknop.

 • ABS, Mammut, Ortovox, BCA of Arva cilinders omwisselen

  Je kunt bij ons een ABS, Mammut, Ortovox, BCA of Arva lawine airbag cilinder en ABS activation trigger tegen een kleine vergoeding omwisselen voor een nieuwe.
  Let op: deze service is alleen beschikbaar voor Nederlandse en Belgische klanten

  Hoe werkt het?
  Bestel een nieuwe omruil cartridge op onze website.
   
  Stuur je oude cartridge (plus trigger in geval van een ABS systeem) onder vermelding van je ordernummer naar:
   
  Snowcountry 
  Stoutenburgerlaan 17B
  3836PC Amersfoort 
   
  Wij versturen na ontvangst een nieuwe cartridge.
   
  Lawine airbag bij Snowcountry gekocht? 
  In dat geval krijg je korting en betaal je alleen de handelingskosten.
   
  Stuur een korte mail naar: helpdesk@snowcountry.nl 
  (vermeld hierin duidelijk je naam en bestelnummer van de lawine-airbag) 
   
  Ontvangt direct een kortingscode van 30%.
   
  Je kunt alleen aanspraak maken op deze korting als je een cartridge wilt omruilen voor de lawine airbag die bij ons is aangeschaft.
 • Cadeaubon

  Met de Snowcountry Gift Card heb je altijd de “First chair to a great gift!”. Deze cadeaubon is beschikbaar in diverse waardes en wordt als mooie kaart aan je toegestuurd. Lees alles over onze Gift Card.

 • Doen jullie ook aan...?

  Wij krijgen regelmatig de vraag of wij bepaalde diensten aanbieden. Onderstaande diensten bieden wij helaas niet aan:

  Skiverhuur en snowboardverhuur, wel hebben wij elk jaar een testreis, houd hiervoor onze Facebook-pagina in de gaten
  Lawinepieper en lawine airbag verhuur
  Skionderhoud en snowboardonderhoud, wel hebben wij een ruime selectie aan onderhoudsmateriaal zodat je zelf je spullen in topconditie kunt houden.
  Skimateriaal en snowboardmateriaal voor kinderen.

Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media