Black Friday & Cyber Monday Verzendinformatie >>>
Laden...

Karakoram Prime X-Carbon W 18/19

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Gewicht 595
Gewichtsklasse minder dan 600gram
Ride-interface inbegrepen? Ja
Interface geschikt voor Channel? Nee

Snel overzicht

De Karakoram Prime Carbon-X W is de beste damesspecifieke binding uit de Karakoram Prime lijn. Carbon-X W is een stijve splitboardbinding en geschikt voor de ervaren hardcore dames splitboarder. Met de 100% carbon highback loop je moeiteloos naar boven en race je naar beneden. De Prime X-Carbon W is dezelfde binding als de Karakoram X-Carbon (heren) alleen dan in kleinere maten en een andere kleur.

Details

PERFORMANCE

De Karakoram Prime X-Carbon is uitgerust met de speciale Prime X-baseplate. Deze baseplate loopt in tegenstelling tot de normale Prime baseplate op de contactpunten door onder de binding. Het frame is bij de contactpunten dus gebogen wat 4 punten opleverd die direct contact hebben met het board. Dit resulteerd in een extreem directe overbrenging en maximale controle. De baseplate is gemaakt uit een combinatie van High Strength Alloy Aluminium en Roestvrij Staal. Alle Karakarom bindingen hebben tegenwoordig een Open Chassis, dit houd in dat al het functieloze materiaal is weg gefreesd. Dit bespaard niet alleen gewicht, maar zorgt ook voor een meer natuurlijke flex onder de binding. De Carbon Highback is handgemaakt en bestaat 100% uit carbon. De highback is hierdoor lichter en sterker dan de kunststof variant.

 • Open Chasis
 • Construction Materials 

 

COMFORT

Deze binding is volledig uitgerust met een Air Form Ankle en Air Form Toe strap. Dit zijn de beste gewicht vs. performance straps van Karakoram. De straps zijn volledig van kunststof en zijn uit één stuk gemaakt. De uitsparingen zorgen voor een betere aansluiting en minder gewicht.

 • Full EVA Footbed with dual damping

 • Air-Form Ankle + Toe straps

 

USE

De Karakoram interface werkt door middel van de karaktaristieke hendel bij de heelcup waarmee de binding kan worden losgemaakt uit de interface. Ook is de Verstelbare Forward Lean Adjuster op de highback zo gemaakt dat je deze eenvoudig 90 graden kan draaien om je zo meer bewegingsvrijheid te geven tijdens het touren. Alle Karakoram Connect bindingen komen bij Snowcountry inclusief de Prime 2.0 Interface en zijn daarmee volledig gebruiksklaar.

 • Power-Link
 • Dual Ride-Stride 
 • Dual-Speed Riser With Heel Lock
 • Ride Mode 2.0
 • Flex Lock


INCLUDED

 • Prime 2.0 Interface (Ride & Tour)
 • Flex-Lock
 Karakoram Women Bindings 18/19 Sizechart
SizeUSEURMondo
Small 6 - 7.5 36.5 - 40 24.0 - 25.5
Medium 8 - 11 40.5 - 42.5 26 - 27.5