0 € 0,00

Uw winkelwagen is leeg.

Subtotaal: € 0,00
BTW: € 0,00
Eindtotaal: € 0,00

Jones Storm Wolf 21/22

Meer afbeeldingen
 • Jones Storm Wolf
 • Jones Storm Wolf

Jones Storm Wolf 21/22

599.95 EUR

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 599,95
Inclusief 21% BTW

Snowboard binding -20% korting

Voeg een binding toe voor onze voordelige setprijzen.
Snowboard binding

GRATIS Buff Face Mask met filter

Bescherm jezelf en elkaar met de Buff Filter Tube. De Buff met verwisselbaar filter. Selecteer je gewenste kleur en maat.
Selecteer je GRATIS Buff Filter Tube

Gratis snowcountry boardbag

Bij dit board krijg je onze snowcountry boardbag helemaal gratis. De boardbag is gemaakt van extra sterk en waterdicht materiaal om je board optimaal te beschermen.

Dit product is helaas uitverkocht.

Er is misschien een nieuwe versie van dit product, klik hier om naar een vergelijkbaar product te zoeken.
 • Klantbeoordeling 9.4/10
 • Gratis verzending > €50
 • Gratis Retour

Product Passport

Profiel Camber-Hybrid
Vorm Directional
Flex Medium/Stijf
Stijl
Indicatie van het ideale terrein waarin dit board het beste presteert
All-Mountain, Carve, Powder

Snel overzicht

De Jones Storm Wolf is alsof je een vlinder op een kogel vast maakt. Hij komt uit de koker van Chris Christenson en Jeremy Jones en is een combinatie van de Storm Chaser en de Lone Wolf. Hierdoor is een krachtige swallowtail ontstaan waar je niet gauw te snel op kan gaan. Het Surf Camber-profiel, de lange sidecut en Traction Tech Edges houden je op snelheid vast in je bochten. Door de 3D Contour Base en swallowtail heb je een snelle kantenwissel en nodigt je uit om te slalommen tussen de bomen. A one-of-a-kind. Big Lines, tight trees freeride board met allmountain veelzijdigheid.

Details

PROFILE

 • Christenson Surf Camber/Rocker
  Speciaal ontwikkelde rocker shape door pro surfer Chris Christenson voor de Storm Wolf, Ultra Mind Expander en Mind Expander Twin. Boards gemaakt voor de diepe poeder en bochten op hoge snelheid.
 • 3D Contour Base 3.0
  Freeride neus met 7mm spoon en in de tail 0 tot 7mm spoon. De spoon start waar de rocker start. Dit zorgt voor een beter glijvermogen, vloeiende kantenwissel en float.


CORE

 • FSC Bamboo Surf Core
  Drievoudige kern van voornamelijk Bamboo en Paulownia stringers. Strategische geplaatst voor betere kantengrip en een snelle kantenwissel.

 • Carbon/Innegra Reinforcements
  De Carbon/Innegra vezel zorgt voor een nieuwe laag in de kern die de torsi en lengte flexibiliteit van het board dempt..

 • Super Sap Bio Resin
  Recyclebare epoxy in plaats van epoxy op basis van petroleum. De basis componenten van Super Sap Bio-hars zijn bijproducten of restproducten van andere groene productieprocessen. De productie van deze epoxy kost 33% minder uitstoot dan reguliere epoxy.


TOPSHEET

 • Eco-Plastic Topsheet
  Gemaakt van Castor bonen. Ook wel wonderbonen genoemd. Dit Eco-vriendelijke materiaal is ultralicht, krasvaster en water- en sneeuwafstotend. 

 • Biax Fiberglass
  2-dimensionale fiberglass laag hierdoor minder stijf, wat zorgt voor een comfortabel en speels karakter.


BASE

 • Sintered 8000 Base
  Supersterke, duurzame en snelle base welke door de combinatie van Polyethyleen en Carbon UHMW-PE relatief eenvoudig te repareren is. Net iets minder wax-opname vergeleken met de 9900 versie.

 • Wend Natural Wax
  Alle Jones boards komen standaard uit de fabriek met een degelijke fabriekswax bestaande uit WEND natural wax.

 • Factory Tuned
  De staalkanten zijn op de tip en tail ge-detuned, zodat het catchy gevoel er af gaat. Klaar voor gebruik.


SIDEWALL

 • Oversized Recycled Edges
  Alle Jones boards zijn gemaakt met gerecycled staalkanten. Om niet alleen het board maar ook de productie duurzamer te maken.

 • Recycled ABS
  Jones recycled zo veel mogelijk van de base materialen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De base van het board hierboven kan dus 'geïnverteerd' (omgedraaid) zijn. Door de kleuren van de base steeds om te draaien wordt er zo min mogelijk base materiaal verspild. We kunnen je dus geen base variant beloven aangezien wij ze ook verschillend aangeleverd krijgen.

 • Progressive Sidecut
  Door de sidecut radius naar de contactpunten toe te vergroten, krijgt het board een vloeiende in- en uitstuurfase tijdens je bochten.

 • Traction Tech
  Traction Tech is het Jones equivalent van het beter bekende Magne-Traction. Traction-Tech is een lichte golving in de staalkant. Dit geeft meer grip, doordat deze dieper en scherper in sneeuw of ijs snijd. Traction-Tech komt bij Jones in 3 varianten: 1.0, 2.0, 3.0. Het getal staat hierbij bij het aantal golvingen per staalkant. Meer golvingen betekend meer grip, maar ook een agressiever karakter van het board.

Jones Storm Wolf 21/22 Sizechart
Size (cm) 158 162
Effective Edge (mm) 1170 1210
Tip Width (mm) 2994 2946
Waist Width (mm) 263 265
Tail Width (mm) 2909 2946
Sidecut Radius (m) 8.6 8.8
Stance Setback (mm) 350 350
Rider Weight (lbs) 130 - 180 160 - 210
Width Regular Regular

voorraad informatie
Klantenservice
Wat onze klanten zeggen
Ontvang de beste aanbiedingen als eerste
Betalingsopties
Verzendmethoden
Social media