Laden...

Jones Airheart 21/22

Nog %1 beschikbaar

Dit product is momenteel niet in voorraad of niet meer leverbaar. Neem contact op met onze klantenservice voor een alternatief.

Product Passport
Profiel Directional Rocker-Camber-Rocker
Stijl All-Mountain, Freestyle
Vorm Directional Twin
Flex Medium/Stijf
Type base Sintered

Snel overzicht

Jones Airheart, de naam zegt genoeg. Waar het hart sneller van gaat kloppen is freestyle. Het elite all-mountain freestyle board van Jones, voor de gevorderde dames die het meest extreme uit hun kunnen willen halen. Dankzij de Camber is dit board makkelijk te carven en kun je veel airtime verwachten met zachte landingen. Het verwerkte carbon zorgt voor een ongekende hoeveelheid pop. Not your daily women’s board!

Details

PROFILE

  • True Camber
    De True Camber is een full camber. De camber wordt minder naarmate je dichter bij de contactpunten komt. Daarnaast staan de contactpunten los van de sneeuw. Hierdoor krijgt het board een minder catchy gevoel en meer stabiliteit.

 

  • 3D Contour Base 2.0
    Gemiddelde spoon zowel van 4mm in de neus als in de tail. De spoon start waar de rocker start. Dit zorgt voor een beter glijvermogen, vloeiende kantenwissel en float.

  • Blunt Nose
    Bredere afgetopte neus. Hierdoor ploeg je minder door de sneeuw en lijkt het alsof je een langere neus hebt. Daarnaast krijg je ook een lagere swing rate.


CORE

  • FSC Power Core
    Deze drievoudige kern met Bamboo stringers zorgt voor extra pop. Het Paulownia houdt de kern licht. De harde houtsoort rond de kanten zorgt voor een extra directe krachtoverbrenging bij de kantenwissel.

  • Carbon/Innegra Reinforcements
    De Carbon/Innegra vezel zorgt voor een nieuwe laag in de kern die de torsi en lengte flexibiliteit van het board dempt..

  • Forever Flex
    Forever Flex is een nieuw fabricageproces dat helpt om de flex en rocker van een board gedurende de hele levensduur te stabiliseren.

  • Super Sap Bio Resin
    Recyclebare epoxy in plaats van epoxy op basis van petroleum. De basis componenten van Super Sap Bio-hars zijn bijproducten of restproducten van andere groene productieprocessen. De productie van deze epoxy kost 33% minder uitstoot dan reguliere epoxy.


TOPSHEET

  • Eco-Plastic Topsheet
    Gemaakt van Castor bonen. Ook wel wonderbonen genoemd. Dit Eco-vriendelijke materiaal is ultralicht, krasvaster en water- en sneeuwafstotend. 

  • Triax Fiberglass
    3-dimensionale fiberglass laag wat zorgt voor extra response en een actiever snowboard in elk terrein en voor elke sneeuwconditie.


BASE

  • Sintered 8000 Base
    Supersterke, duurzame en snelle base welke door de combinatie van Polyethyleen en Carbon UHMW-PE relatief eenvoudig te repareren is. Net iets minder wax-opname vergeleken met de 9900 versie.

  • Wend Natural Wax
    Alle Jones boards komen standaard uit de fabriek met een degelijke fabriekswax bestaande uit WEND natural wax.

  • Factory Tuned
    De staalkanten zijn op de tip en tail ge-detuned, zodat het catchy gevoel er af gaat. Klaar voor gebruik.


SIDEWALL

  • Oversized Recycled Edges
    Alle Jones boards zijn gemaakt met gerecycled staalkanten. Om niet alleen het board maar ook de productie duurzamer te maken.

  • Recycled ABS
    Jones recycled zo veel mogelijk van de base materialen om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. De base van het board hierboven kan dus 'geïnverteerd' (omgedraaid) zijn. Door de kleuren van de base steeds om te draaien wordt er zo min mogelijk base materiaal verspild. We kunnen je dus geen base variant beloven aangezien wij ze ook verschillend aangeleverd krijgen.

  • Progressive Sidecut
    Door de sidecut radius naar de contactpunten toe te vergroten, krijgt het board een vloeiende in- en uitstuurfase tijdens je bochten.

  • Traction Tech
    Traction Tech is het Jones equivalent van het beter bekende Magne-Traction. Traction-Tech is een lichte golving in de staalkant. Dit geeft meer grip, doordat deze dieper en scherper in sneeuw of ijs snijd. Traction-Tech komt bij Jones in 3 varianten: 1.0, 2.0, 3.0. Het getal staat hierbij bij het aantal golvingen per staalkant. Meer golvingen betekend meer grip, maar ook een agressiever karakter van het board.

Jones AirHeart 20/21 Sizechart
Size146149152
Effective Edge (mm) 1090 1116 1142
Tip Width (mm) 280 282 285
Tail width (mm) 279 282 285
Waist width (mm) 240 242 244
Radius - Sidecut 7 7.2 7.4
Setback (mm) 20 20 20
Snowboarder weight (lbs) 100 - 150 110 - 160 110 - 160